Irina Tănase, ceartă aprinsă cu „fanii“ lui Dragnea: „Deocamdată răspund unui prost ca tine“

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Irina Tănase, discuții aprinse, pe rețelele de socializare, cu cei care se arată anti-Dragnea.

Irina Tănase, discuții aprinse cu internauții pe marginea subiectului deschid de Renate Webber privind libertate de mișcare și de exprimare care, în accepțiunea ei, sunt puse în pericol din cauza limitării drepturilor, făcând referire la romanul lui Orwell 1984, despre care spune că „începe să devină realitate şi ar trebui să ne fie puţin teamă“. Afirmațiile lui Weber au fost relatate și de Dana Budeanu, a cărei postare a distribuit-o, de fapt, Irina.

Pornind de la aceste discuții, Irina Tănase, iubita fostului lider al SPD, Liviu Dragnea, actualmente închis în Penitenciarul Rahova, vine cu explicații în sprijinul aceste afirmații, potrivit căreia sunt limitate drepturile și libertățile noastre. Inevitabil, internauții îl aduc în discuție și pe iubitul său, iar atunci încep comentariile „cu scântei“.

Irina Tănase: „Deocamdată răspund unui prost ca tine“

 

„Nu prea vă duce mintea fetelor, noroc că va f#$^&i cu boșorogi cu bani furați de la popor și va scoateți“, este comentariul unui anume Mădălin, la care Irina nu ezită să răspundă: „...în primul rând, eu sunt una singură, nu sunt “fetelor”. În al doilea, nu știu unde mi-ai măsurat tu inteligență, ce idee ai despre cultură mea generală, câtă școală am, cu ce mă ocup...că să poți să spui că nu mă duce mintea....apoi, diferența de vârstă, ca și diferența de opinii, are că principiu liberul arbitru, adică fiecare face ce vrea și spune ce vrea....și despre care bani furați vorbești (niciodată nu a fost acuzat Liviu că ar fi furat ceva). Iar ultima, unde m-am scos? Că deocamdată, răspund unui prost ca tine la niște jigniri. Nu prea văd unde sunt eu în avantaj aici, cu ce m-am scos“, răspunde Irina Tănase.

Irina Tănase, ceartă aprinsă cu „fanii“ lui Dragnea

 

„Atât de duce mintea și pe tine și pe ea“, este un alt comentariu, la care iubita lui Dragnea răspunde acid: „Ce pot să spun, noroc cu ține care ești o lumina în țară asta...atâta putem noi. Fă tu mai bine!“, scrie Irina. Discuția continuă însă: „Fac, după ce iubitul tău a adus sistemul sanitar în mizeria în care suntem, ar trebui să ti fie un pic mai multă rușine să distribui minciunile unei ... mă opresc aici“, răspunde Val.

„hai lasă propagandă asta proastă că mă plictisești...dacă întru în polemică cu ține și îți demonstrez cu realizări ce a făcut el ptr sistemul sanitar în 3 ani de guvernare, cât nu au făcut alții în 30, ajungi să vorbești singur pe stradă...dar mai mult decât atât, chiar îți doresc să faci tu mai bine decât el!

Ia ajungi tu în poziția lui, mărește salariile de 3 ori la tot sistemul medical, cumpără ambulanțe și aparate RMN și tot ce a mai făcut el pentru toată țară și după revino să îmi dai peste nas. Până atunci, lasă talentele astea, că de mahalageală unora ca tine sunt sătulă...Cu minciunile celor că Nicușor, Clotilde, Cîțu, Voiculescu & company s-a lămurit toată lumea....câte au “făcut” ei....

și chiar nu înțeleg cine te pune să intri pe pagină mea...dacă tot ai o problema cu mine. Știi că în democrație (care în Ro nu prea mai există) avem dreptul fiecare la o părere și putem să ne-o expunem? E uite, ia și exersează democrația înainte, și după ce faci tot ce a făcut Liviu pentru sistemul sanitar, atunci revino să “mă înveți tu minte cu replica ta”. Seară bună“, îi scrie Irina.

2. -imagine fara descriere- (irna-tanase-postare-insta-budeanu.PNG)

 

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel