Irina Tănase, la cumpărături în lipsa lui Liviu Dragnea: Terenuri pe malul lacului şi apartament "cadou" de Crăciun

Andreea Cosma |
Data publicării:

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, îşi "întinde terenul" în timp ce fostul şef PSD îşi ispăşeşte pedeapsa la închisoare. Tânăra de 27 de ani a cumpărat proprietăţi imobiliare în valoare de 350.000 de euro înainte şi după încarcerarea lui Dragnea, în care sunt incluse şi terenuri pe malul unui lac din Ilfov, destinat pescuitului.

Potrivit unei anchete Rise Project, Irina Tănase  şi-a făcut cadou de Crăciun în decembrie anul trecut un apartament în valoare de 260.000 de euro, într-o clădire veche, situată aproape de Casa Poporului.

Însă tranzacţiile imobiliare ale tinerei nu s-au oprit aici. Irina Tănase a mai achiziţionat două terenuri cu o suprafaţă totală de 8500 de mp, chiar la malul lacului Mănăstirii Țigănești, din satul ilfovean Piscu, unde se poate pescui biban, ştiucă sau şalău.

Conform aceleiaşi surse, în declaraţia de avere din perioada în care lucra ca secretara lui Liviu Dragnea, tânăra de 27 de ani nu avea trecut decât salariul de bugetar, fără alte venituri sau conturi bancare.

Potrivit unui calcul făcut de jurnaliştii de investigaţie, un român cu salariu mediu ar strânge banii pentru aceste proprietăţi de peste 45 de ani de muncă, fără alte cheltuieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel