Iohannis revine asupra închiderii piețelor: "Asta e soluția cea mai înțeleaptă"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a spus că după discuțiile cu Guvernul a ajuns la concluzia că "soluția cea mai înțeleaptă” este închiderea piețelor care sunt în interior, urmând ca cele din exterior să funcționeze. 

Întrebat, într-o conferință de presă, la Baia Mare, dacă închiderea piețelor nu ar putea crea aglomerație în magazine, care ar urma să rămână deschise, președintele Klaus Iohannis a spus că soluția corectă este închiderea piețelor care sunt în spații închise.

„Discutând mai în detaliu cu guvernul aceste chestiuni, am ajuns la concluzia că probabil soluția cea mai înțeleaptă ar fi să se închidă piețele care sunt în spații închise și să se lase să funcționeze - dacă lucrurile nu se agravează - piețele în spații deschise, fiindcă este toamnă, sunt micii agricultori care acum vor să își vândă produsele.

Este perioada în care foarte mulți români își fac proviziile pentru iarnă și atunci și piețele în spații deschise, deci piețele tradiționale țărănești, vor rămâne deschise”, a spus Iohnnis, potrivit Mediafax.

Președintele a mai spus că vor fi în continuare respectate toate normele sanitare, se vor face verificări și acolo unde situația o va impune, vor fi luate măsuri mai dure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel