Iohannis, după ce PSD a cerut CNA ca intervențiile lui să fie contabilizate din timpul campaniei electorale PNL: „Președintele nu poate fi cenzurat!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, în această seară, după ce PSD a cerut CNA ca intervențiile lui să fie contabilizate din timpul campaniei electorale PNL, susținând că „Președintele României nu poate fi cenzurat”. 

„Ca președinte, mă simt chemat să am opinii în toate chestiunile care privesc viața românilor. Președintele României nu poate fi cenzurat politic și indiferent că le place sau nu PSD-iștilor, și cred că nu, voi face în continuare evaluări.

Cred că PSD s-a supărat foarte tare pentru că aseară am spus lucrurilor pe nume: PSD a guvernat foarte prost”, a declarat Iohannis.

PSD cere CNA să emită o decizie de îndrumare către radiodifuzori prin care intervențiile președintelui Iohannis la organismele de radiodifuziune din timpul campaniei electorale să fie calculate corespunzător în cadrul timpului de emisie acordat Partidului Național Liberal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel