Iohannis, despre modificarea legilor justiției: În coaliție a existat o oarecare nemulțumire, lucru care s-a clarificat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
iohannis declaratii 27 aprilie legile justitiei
iohannis declaratii 27 aprilie legile justitiei

Președintele Klaus Iohannis susține, în aceste momente, o conferință, la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) convocate în contextul tensiunilor Rusiei cu Occidentul.

În cadrul coferinșei, președintele Iohannis a fost întrebat despre modificarea legilor justiției. Unul dintre obiectivele mandatului dvs - modificarea legilor justiției. Recent, această modificare a fost o sursă de tensiune în coaliție. Ați avut o consultare cu Stelian Ion?

"Dacă avizul CSM devine conform, atunci CSM va putea refuză propunerea ministrului, nu pe președinte. Mi se pare un pas care trebuie bine discutat. Întregul proiect trebuie mult mai bine discutat. A existat o dezbatere publică pe proiectul lui Predoiu. Proiectul elaborat de Stelian Ion nu a fost dezbătut în acest format și trimis direct CSM, ceea ce nu a corespuns nici intenției coaliției, nici spiritului legii. E evident că în coaliție a existat o oarecare nemulțumire, lucru care între timp s-a clarificat", a spus Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel