Ioan Buda, seful Poliției de Frontieră, și-a dat DEMISIA. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ioan Buda și-a dat demisia joi de la conducerea Poliției de Frontieră, „din motive personale", după haosul de la Vama Nădlac.

Potrivit Poliției de Frontieră, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia joi din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

„La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor", transmite sursa citată.

Demisia a fost inaintată ministrului de Interne Marcel Vela.

Haos la Vama Nădlac în ultimele zile

 

Demisia a venit după haosul de la Vama Nădlac din ultimile zile, unde mii de oameni s-au îngrămădit să intre şi să iasă din ţară.

De asemenea, Buda se pensionează. La solicitarea lui, Vela, a aprobat demararea formalităţilor pentru încetarea raporturilor de serviciu prin pensionare, începând cu data de 1 iunie.

„Atribuţiile funcţiei de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliţie Liviu Bute, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne", anunţă MAI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel