Inundații masive în nord-estul Spaniei. Puhoaiele au măturat tot. Autoritățile au cerut locuitorilor să rămână în case - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Inundații masive în nord-estul Spaniei. Puhoaiele au măturat tot. Autoritățile au cerut locuitorilor să rămână în case  - VIDEO
Inundații masive în nord-estul Spaniei. Puhoaiele au măturat tot. Autoritățile au cerut locuitorilor să rămână în case - VIDEO

Autoritățile din Spania rămân în alertă maximă după ce părți mari din țară au fost lovite de furtuni peste noapte și au cerut locuitorilor să rămână în case.

Inundații fulgerătoare au măturat mașinile pe străzile din orașul catalan Alcanar de pe litoral, miercuri, în urma ploii torențiale. Nu au existat rapoarte despre victime.

Imaginile difuzate de radiodifuzorul de stat spaniol TVE au arătat cum scaunele sunt, de asemenea, transportate cu viteză mare spre Marea Mediterană.

Autoritățile locale au îndemnat oamenii să rămână acasă și au avertizat că mai multe ploi prognozate mai târziu în cursul zilei ar putea duce la inundații.

 

 

Madrid și alte zone din centrul Spaniei au înregistrat ploi abundente

 

Peste 215 de litri pe metru pătrat au căzut în regiune în doar două ore, potrivit serviciului meteorologic regional al Cataloniei.

Madrid și alte zone din centrul Spaniei au înregistrat ploi abundente și inundații ușoare în timpul nopții, rezultând blocaje de trafic și întreruperea serviciilor de transport public.

În comunitatea valenciană, mai multe persoane au fost prinse în mașini pe un drum și într-o râpă din Vinaroz.

Furtunile au produs peste 9.000 de lovituri de iluminat în toată țara, potrivit serviciului meteorologic național.

Oamenii de știință au afirmat că ploaia torențială devine din ce în ce mai frecventă în Spania din cauza încălzirii globale și a schimbărilor climatice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel