Interlopul Cristi Spaidăr, ani grei de închisoare, după ce a bătut un medic ginecolog, în spital

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristi Spaidăr, interlopul gălăţean care l-a luat la bătaie pe medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu, după ce acesta i-a cerut să părăsească cabinetul unde o consulta pe iubita sa, a fost condamnat recent la ani grei de închisoare.

După ce l-a agresat pe medic în spital, interlopul Cristi Spaidăr, pe numele real Ali Cristi Ionel, a înjunghiat un taximetrist, pe stradă. Mai mult, el este cercetat în mai multe dosare şi pentru trafic de persoane şi proxenetism.

În total, pentru tentativa de omor asupra taximetristului şi bătaia administrată medicului, interlopul a fost condamnat la 6 ani şi 9 luni de închisoare.

Ulterior, medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum este bruscat, precizând că nu se teme de agresor.

„Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scria la acel moment doctorul, anunţând că a depus plângere.

 

Doctorul „a făcut rasism”

 

Tânărul susţine că medicul l-a înjurat, iar atunci şi-a ieşit din fire. El spune că doctorul „a făcut rasism”.

„Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, dar când am plecat de acolo medicul şi-a cerut scuze în faţa poliţiei”, a declarat la Observator Cristi Spaidăr, după producerea incidentului.

Medicul precizează că interlopul venise la consult cu o tânără şi a devenit agresiv în cabinet, în timp ce doctorul îi explica situaţia. El i-a cerut să iasă din cabinet, să poată consulta în linişte pacienta, moment în care lucrurile au degenerat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel