Înșelătorie între români în Marea Britanie: "Te plimbă în locuri fictive, după care te blochează"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV. Sursa: Daily Mail
Foto ILUSTRATIV. Sursa: Daily Mail

Mai mulți români par să fie victimele unei înșelătorii care are loc în Marea Britanie. Acestora le sunt promise locuri de muncă bine plătite, însă scopul ar fi de faptul altul. 

Din câte se pare, câțiva români "inventivi" vor să folosească datele personale precum Insurance Number și buletinele celor care le cad victime pentru diverse activități ilicite. Aceștia postează pe grupuri de facebook așa zise locuri de muncă plătite foarte bine, astfel încât să atragă cât mai multe persoane doritoare. Din cele relatate de internauți se poată discuții privitoare la angajare și li se cere pe Whats App o poză cu buletinul dar și numărul de asigurare. În tot acest timp, persoanele sunt plimbate pe la adrese fictive, până ce ajung să fie blocate. 

Astfel de date foarte sensibile nu trebuie dezvăluite înainte de a vedea exact despre ce loc de muncă este vorba și dacă într-adevăr, acesta există. Iată povestea relatată de o româncă. Acesta spune că a vrut să se angajeze la respectiva firmă: 

"Ăştia pretind ca dau de munca și dau postcoduri de la case și din centru de la clădiri părăsite. Mamei mele i-a dat postcod de Anfield și mie de centru. După aceea m-a blocat. Voia insurance number si poza după buletin. Unde s-a mai auzit " Fabrica de Pâine românească şi £11,50 la ora"

3. -imagine fara descriere- (inselatorie-1214214342.jpg)

 

 

2. -imagine fara descriere- (inselatorie-2142244121.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel