Înmormântarea Reginei: Imagini uimitoare din satelit au surprins sutele de mii de oameni aliniați pe străzi pentru a-și lua rămas bun de la monarh

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Înmormântarea Reginei: Imagini uimitoare din satelit au surprins sutele de mii de oameni aliniați pe străzi pentru a-și lua rămas bun de la monarh  Sursa foto  Inquam Photos / Eduard Vinatoru
Înmormântarea Reginei: Imagini uimitoare din satelit au surprins sutele de mii de oameni aliniați pe străzi pentru a-și lua rămas bun de la monarh Sursa foto Inquam Photos / Eduard Vinatoru

Imagini uimitoare din satelit au surprins amploarea uriașă a procesiunii funerare a Reginei pe străzile Londrei, sute de mii de oameni aliniați pe străzi pentru a-și lua rămas bun, după ce locurile s-au umplut pentru a vedea procesiunea solemnă de la ora 9 dimineața. 

Până la 2 milioane de oameni s-au înghesuit în centrul Londrei pentru a vedea sicriul după funeraliile de stat de la Westminster Abbey, la care au participat 2.000 de membri ai familiei regale, șefi de stat și 200 de membri ai publicului.

 

Sateliții au surprins numărul impresionant de oameni care au venit la înmormântare

 

Iar aceste momente impresionante de la Westminster Abbey până la Mall și prin Albert Memorial au fost surprinse de sus, arătând amploarea mulțimii care s-a aliniat pe străzile centrale ale Londrei pentru a vedea sicriul. Zeci de mii de oameni s-au înghesuit în Hyde Park pentru a urmări pe ecrane acest eveniment important, alături de 4 miliarde de oameni care au urmărit funeraliile la televizor. 

Îndoliații au acoperit cu flori dricul regal care a călătorit spre Windsor de la Wellington Arch în această după-amiază, după ce regina a fost purtată pentru ultima oară pe lângă Palatul Buckingham. 

Mulțimea a fost atât de densă încât cei din spate nu au putut vedea procesiunea decât prin intermediul telefoanelor ținute sus pe bețe de selfie, în timp ce copiii s-au așezat pe umerii părinților lor, iar unii au aplaudat la trecerea procesiunii. POZE AICI.

 

Mii de oameni au ținut un moment de reculegere în timp ce sicriul Reginei trecea spre Capela St George

 

În această dimineață, ultimii dintre cei 400.000 de oameni care au văzut-o pe regină înmormântată și-au prezentat omagiile înainte ca aceasta să fie transportată pe o trăsură de tun de la Westminster Hall la biserica unde s-a căsătorit și a fost încoronată, în timp ce aproximativ 4 miliarde de oameni au urmărit-o la televizor în întreaga lume.

Regina a fost înmormântată în această seară pentru a fi alături de iubitul ei prinț Philip, după ce coroana, globul și sceptrul i-au fost scoase din sicriu pentru a putea coborî în mormânt "ca un simplu suflet creștin".

Majestatea Sa s-a întors acasă, la Windsor, pentru a se reuni pentru eternitate cu soțul, tatăl, mama și sora sa în cripta regală de la Capela St George, în timp ce domnia sa de 70 de ani a luat sfârșit în această seară.

 

Familia regală a stat în picioare în timp ce regina a fost coborâtă încet

 

Charles a părut profund emoționat în timp ce sicriul de stejar al reginei a coborât în criptă. Acesta a izbucnit în lacrimi de mai multe ori în timp ce își lua rămas bun de la "mama" sa, cel de-al 12-lea monarh britanic care a fost înmormântat la Windsor.

Lunga călătorie a Majestății Sale spre locul de odihnă finală - și pentru a se reîntâlni cu Ducele de Edinburgh - a început la Balmoral în ziua morții sale, în urmă cu 11 zile, și s-a încheiat cu înmormântarea sa privată alături de Philip. Regele a împrăștiat pământ pe sicriul mamei sale în cadrul unei slujbe private de familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel