Înghețată de cafea cu spumă de mascarpone. Un deliciu care se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Înghețată de cafea cu spumă de mascarpone. Un deliciu care se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid
Înghețată de cafea cu spumă de mascarpone. Un deliciu care se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid

Daca esti iubitor de cafea si deserturi cremoase, aceasta rețetă este pentru tine. De data aceasta ți-am pregătit o incredibilă înghețată de cafea cu spumă de mascarpone, sună bine, nu? Ei bine, nu mai sta pe gânduri și treci la treabă!

Ingrediente pentru a face înghețata de cafea cu mascarpone

 

Pentru spuma de mascarpone

- 250 de grame de brânză mascarpone

- 50 de grame de brânză Philadelphia

- 150 mililitri de lapte

- 1 foaie de gelatină

- 50 de grame de zahăr pudră

- 500 mililitri de apă minerală.

Din lapte, biscuiți și smântână faci cea mai delicioasă înghețată. Mai simplă decât ți-ai imaginat. E diferită de ce ai mâncat până acum!

Pentru înghețata de cafea

- 1 mână de cuburi de cafea congelate

- 1 praf de scorțișoară pudră

- 1 praf de cacao pudră.

Mere caramelizate. Cum să faci pas cu pas cel mai delicios desert, iubit de copii, dar și de adulți. O rețetă foarte simplă care te va cuceri

 

Cum se prepară înghețata de cafea cu mascarpone 

 

Primul lucru pe care îl vom face pentru a pregăti acest desert cu cafea este să facem spuma de mascarpone. Pentru a face acest lucru, amestecați mascarpone cu cremă de brânză Philadelphia până se integrează. Apoi adăugați zahărul pudră, jumătate din lapte și continuați să amestecați.

Rezervați o clipă vasul cu amestecul de brânză și hidratați foaia de gelatină. Separat, încălzim restul de lapte și, odată fierbinte, diluăm în el gelatina deja hidratată. Se lasă să se răceasca și se adaugă la preparatul anterior.

Trecem amestecul de brânzeturi și lapte printr-o strecurătoare cu plasă fină, îl punem în apa minerală, agităm bine și îl rezervăm la frigider aproximativ două ore.

Dacă ai banane și lapte îți iese o înghețată fantastică: Cremoasă și delicioasă, gata în doi timpi și trei mișcări

După timpul minim de răcire, putem continua cu înghețata de cafea. Scoateți cuburile de cafea din congelator, puneți-le într-o pungă de plastic și zdrobiți-le.

Distribuiți înghețata de cafea anterioară în pahare diferite și adăugați spuma de brânză mascarpone. Rezervă puțină gheață cu cafea pentru a decora paharele.

Deasupra spumei presară scorțișoara și pudra de cacao și decorează paharele cu gheața pe care ai rezervat-o. Acum poți servi această înghețată de cafea răcoritoare cu mascarpone și să-ți surprinzi toți oaspeții. 

Poftă bună!

Nu cheltui nici bani, nici timp! Înghețată cremoasă de casă din doar două ingrediente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel