Cine sunt "Îngerii lui Tate", femeile arestate în dosarul fraților milionari. Luana Radu e fostă polițistă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Luana Radu și Georgiana Naghel, "Îngerii lui Tate". Fetele au fost arestate în dosarul fraților milionari
Luana Radu și Georgiana Naghel, "Îngerii lui Tate". Fetele au fost arestate în dosarul fraților milionari

Dacă arestarea fraților Tristan și Andrew Tate a făcut vâlvă în întreaga lume, puțini știu că în același dosar au fost reținute și două femei, bănuite de autorități că erau "locotenentele" celor doi frați în afacerile necurate. Una dintre ele a renunțat la cariera de polițistă pentru a face videochat, iar ulterior a făcut o avere.  

Luana Radu și Georgiana Naghel sunt cunoscute ca "Îngerii lui Tate" ("Tate's Angels”, în eng.) și sunt considerate "locotenentele" lui Andrew Tate. Una dintre ele e iubita lui, iar cealaltă este o fostă polițistă. Cele două femei au fost arestate în același dosar în care frații Tristan și Andrew Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel

 

Potrivit publicației britanice DailyMail, Luana Radu are 32 de ani și a lucrat la Secția 7 de Poliție din centrul Bucureștiului. Tânăra a renunțat însă la jobul în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în videochat.

În timp ce lucra în industria videochatului, Luana Radu, care folosește și pe rețelele de socializare numele Ellie Dely, l-a întâlnit pe Tate și, în cele din urmă, a devenit asistenta lui, ajutându-l să-și gestioneze imperiul afacerilor online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Luana Radu, reținută în dosarul fraților Tate

Georgiana Naghel este iubita lui Tate de un an. Tânăra de 28 de ani, cetățean american, se descrie ca femeie de afaceri și influenceriță. Georgiana s-a născut în București și a crescut în Tunari, iar în urmă cu 5 ani, când s-a întors în țară. După ce l-a ajutat inițial în afaceri pe Andrew Tate, cei doi au devenit un cuplu prezent des în cluburile exclusiviste din Capitală.

Georgiana Naghel, arestată in dosarul fraților Tate

"Îngerii lui Tate"

 

Ambele femei sunt acuzate că sunt cei mai apropiați "locotenenți" ai lui Andrew Tate, poliția bănuind că au ajutat la constrângerea și controlul a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele sociale și l-au ajutat pe britanic să le țină în casă, „ca pe niște prizonieri”.

Luana și Georgiana au fost arestate, joi seară, în casa de 600.000 de lire sterline al lui Tate, unde, potrivit surselor, își petreceau cea mai mare parte a timpului. Ele împart acum aceeași celulă în arestul Poliției Capitalei.

"Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Ele sunt o parte importantă a crimelor care au avut loc, deoarece se asigurau că femeile ținute împotriva voinței lor făceau ceea ce li se spunea. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor crime și la fel au făcut și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu veniturile lor reale", a declarat o sursă din poliție pentru MailOnline. 

ingerii-lui-tate-fetele-romance

Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție, dar se crede că a fost ofițer de poliție doar aproximativ patru ani, înainte de a-și da demisia în 2014 pentru a câștiga mai mulți bani din videochat.

Conform legislației românești, ea a fost obligată să depună o declarație anuală de avere pentru a-și dovedi situația financiară. Ultima sa declarație înainte de a părăsi poliția în 2014, publicată de mass-media din România, a arătat că avea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei. Ea postează pe rețelele de socializare fotografii din locații exotice, purtând mărci de lux. Ancheta poliției va stabili cum a ajuns brusc să dețină atât de mulți bani.

Georgiana Naghel a fost destul de discretă în ceea ce privește relația cu Andrew Tate și a postat puține fotografii cu ei doi pe rețelele de socializare.

Anul trecut, el a postat o fotografie cu amândoi zburând cu un avion privat: "Zborând în Jet-ul meu cu singura femeie în care am încredere. Puteri magice".

avion privat postare Andrew Tate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel