Incident grav în Austria. Cel puțin patru morți într-o avalanșă la Spiss, la granița cu Elveția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

- O avalanşă în Spiss, Austria, a făcut, vineri, patru morţi. O a cincea persoană este dispărută. E posibil să fie acoperită de zăpadă.

Rai News anunță că avalanşa produsă în Spiss, Austria, a făcut patru victime. Serviciile de urgență spun că o altă persoană este dată dispărută.

Două elicoptere austriece și două elicoptere din Elveția vecină se află la fața locului. Căutările continuă pentru găsirea persoanei dispărute, despre care se crede că este îngropată sub zăpadă.

Identitatea și naționalitatea victimelor sunt momentan necunoscute. Două elicoptere elvețiene, un elicopter austriac de salvare și un elicopter de poliție au zburat la fața locului.

Vineri mai devreme, în Sölden am Rettenbachferner, o avalanșă a trecut dintr-o zonă de schi deschisă pe o pârtie. Cinci pasionați de sporturi de iarnă au fost îngropați și recuperați de vii.

Numai vineri, 13 avalanșe au fost înregistrate în Tirol, din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, toate fiind neobișnuit de periculoase după ce vremea s-a încălzit brusc, a declarat un purtător de cuvânt al uneia dintre unitățile de salvare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel