Incendiu cu cel puțin 11 morți într-un spital cu pacienţi COVID-19. COD ROȘU de intervenție în Mumbai

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un incendiu major a izbucnit la un spital privat COVID-19 din zona Bhandup din Mumbai în noaptea de joi spre vineri. 11 persoane a murit deja în urma incendiului, alte câteva zeci sunt în stare gravă.

Mai mulți pacienți au fost evacuați în timp ce fumul se răspândea în spitalul Sunrise situat la etajul al treilea al unui mall, care este un spital dedicat COVID-19. 

Potrivit primarului din Mumbai, Kishori Pednekar, încă se stabilește cauza incendiului care a dus la rănirea a cel puțin 70 de pacienți, inclusiv cei infectați cu COVID-19 și au fost transferați la un alt spital. 

Primarul din Mumbai, Kishori Pednekar, care a vizitat site-ul și-a exprimat surpriza că un spital funcționează în interiorul mall-ului.

"Am văzut pentru prima dată un spital la un mall", a spus primarul, adăugând că vor fi luate măsuri dacă vor fi găsite nereguli în privința funcționării instalației acolo.

Incendiu cu cel puțin 11 morți într-un spital cu pacienţi COVID-19

 

DCP Prashant Kadam a declarat că 11 pacienți cu coronavirus au murit în flăcări. Spitalul a spus anterior că doi dintre decedați erau pacienți cu coronavirus care erau deja morți când a izbucnit incendiul.

Treizeci de mașini de pompieri, 20 de cisterne cu apă și ambulanțe au fost repede la fața locului. Operațiunea de stingere a incendiilor este în curs, a spus oficialul.

Ministrul șef al Maharashtra, Uddhav Thackeray, care a vizitat locul după-amiază, a declarat că vor fi luate măsuri stricte împotriva celor găsiți responsabili pentru incendiu. Pacienții care au fost evacuați au fost transferați la un alt spital, a spus oficialul.

Thackeray și-a cerut scuze față de familiile victimelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel