Incendiu Brazi. ISU: Bărbatul care ar fi pus focul, găsit carbonizat. Era supărat după ce partenera lui a plecat împreună cu copilul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pompierii ISU anunță că au găsit cadavrul persoanei care ar fi pornit incendiul de la Brazi. Echipajele de intervenție ar fi identificat un craniu uman și rămășițele corpului care a ars în incinta halei incendiate. Ar fi vorba despre un bărbat care era supărat după ce partenera lui l-a părăsit și a plecat din locuință împreună cu copilul.

A fost alertă în Prahova, dar și în Capitală, dupa ce au ars sute de tone de deşeuri periculoase, la Brazi. Între timp, apar noi informații despre bărbatul care ar fi provocat dezastrul ecologic de la incineratorul de deșeuri periculoase din Prahova. Prietenii lui spun că acesta suferea din cauză că soția nu-l lăsa să-și vadă copilul și că a mai amenințat în trecut că se sinucide. ISU Prahova a anunțat, joi dimineață, că a fost găsit cadavrul acestuia, potrivit Realitatea PLUS.

Vezi și: MESAJ RO-ALERT. Incendiu lângă Rafinăria Petrobrazi, la o hală de deșeuri periculoase: O persoană ar putea fi prinsă în flăcări

Intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului izbucnit, miercuri, la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi continuă, în zona afectată fiind găsită decedată persoana care se presupune că ar fi pus focul.

''Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o'', informează joi ISU Prahova.

Bărbatul care ar fi pus focul la Brazi, găsit carbonizat

 

Reprezentanţii Eco Burn, societatea care operează incineratorul de deşeuri periculoase, au susţinut că focul ar fi fost provocat de "o mână criminală", indicând un angajat care ar fi ameninţat că se sinucide.

Întrucât în curtea operatorului economic a fost găsită o bicicletă, s-a luat în calcul ipoteza că în interiorul halei a fost surprinsă o persoană, însă pompierii nu au putut intra miercuri, întrucât construcţia a fost extrem de mult degradată, planul ei s-a prăbuşit şi nu prezenta siguranţă.

Potrivit unor surse, rărmșițele găsite astăzi ar fi ale unui bărbat care era supărat după ce concubina ar fi plecat împreună cu copilul celor doi, iar în trecut mai amenințase că își va lua viața, anunțând de mai multe ori acest lucru la 112. Bărbatul era angajat al Ecoburn și se afla în conflict și cu conducerea societăți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel