Încălzeşte ulei de măsline și amestecă-l cu cacao. Aplică pe zonele cu celulită și acoperă cu folie. Rezultatele sunt miraculoase

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Încălzeşte ulei de măsline și amestecă-l cu cacao. Aplică masca pe zonele cu celulită și acoperă cu folie. Rezultatele sunt miraculoase
Încălzeşte ulei de măsline și amestecă-l cu cacao. Aplică masca pe zonele cu celulită și acoperă cu folie. Rezultatele sunt miraculoase

Celulita afectează până la 90% dintre femei, cele mai vulnerabile zone fiind coapsele şi braţele. Cum nu poţi schimba mulţi dintre factorii de risc pentru celulită, trebuie să acorzi o mare importanţă alimentaţiei, evitând acele produse care pot agrava celulita şi să apelezi la soluţii anticelulită pe care le poţi aplica acasă. Împachetările pentru celulită dau roade, dar ce te faci dacă nu apți ajunge la un salon de înfrumuseţare? Apelezi la reţete făcite în casă, folosind ingrediente care au proprietăţi anticelulitice. 

Modificările hormonale de sarcină, îngrăşarea rapidă, precum şi dezvoltarea fătului care comprimă vasele din bazin perturbă circulaţia venoasă şi pot agrava aspectul de piele capitonată, explică medicii dermatologi. În combaterea celulitei nu există soluţii salvatoare, ci este nevoie de schimbarea stilului de viaţă şi tratamente susţinute, consecvente. Astfel, dieta, sportul, cremele şi masajele, împachetările anticelulitice trebuie combinate cu cele mai recente tehnologii, precum folosirea undelor de şoc, pentru un efect de durată. 

 

De mare ajutor, în combaterea celulitei, sunt și împachetările 

Împachetări cu cafea şi ulei de măsline. Încălzeşte uleiul de măsline și amestecă-l cu cafea măcinată. Aplică masca pe zonele problematice şi împachetează apoi cu folie alimentară. Se lasă să acţioneze 15-30 minute, după care se face un duş. Această împachetare tonifiază corpul, stimulează capacitatea lui de a arde grăsimile, accelerează metabolismul şi elimină apa reţinută în exces.

Împachetări cu unt de cacao sau unt de shea. Foloseşte unt de cacao sau unt de shea nerafinate, masează zonele problematice, împachetează-le cu folie alimentară şi lasă să acţioneze cât mai mult. La final este indicat să nu faci duş 6-8 ore pentru a permite substanţelor active să acţioneze.

 

Amestecă piper și cafea cu puțin ulei de măsline: Ingredientele ieftine și la îndemână, care te scapă de celulită fără efort

 

Împachetări cu cacao şi ulei de măsline. Încălzeşte uleiul de măsline, amestecă-l cu cacao, aplică pe zonele cu probleme şi acoperă-le cu folie alimentară. Se lasă să acţioneze 30 minute, după care poţi să faci duş.

 

Trucuri naturale pentru a avea un zâmbet ca în reviste. Totul la tine acasă

 

Împachetări cu alge marine şi ulei de măsline. Încălzeşte uleiul, amestecă-l cu pudra de alge marine şi 2-3 picături de ulei esenţial de lămâie. Se aplică pe zonele cu probleme, se înfoliază şi se lasă să acţioneze 30 minute, după care se face un duş.

 

Ce regului trebuie să respecți dacă vrei să scapi de celulită

 

Spune adio sedentarismului şi fă-ţi un program de sport pe care să-l respecţi cu sfinţenie. Nu exagera cu alcoolul și cu țigprile. Cel mai bine este să renunți de tot la fumat.

Amestecă puțin ulei de cocos cu miere și aplică pe păr. Toate prietenele te vor invidia și vor dori să afle trucul secret

 

Atenţie la modelele moderne de pilule contraceptive cu estrogen, deoarece pot contribui la creşterea ponderală şi la accentuarea celulitei. Cura de detoxifiere este esenţială: nu uita de fructe, legume şi multe fibre alimentare. Sursa - eva.ro.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel