Amestecă piper și cafea cu puțin ulei de măsline: Ingredientele ieftine și la îndemână, care te scapă de celulită fără efort

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Amestecă piper și cafea cu puțin ulei de măsline: Ingredientele ieftine și la îndemână, care te scapă de celulită fără efort
Amestecă piper și cafea cu puțin ulei de măsline: Ingredientele ieftine și la îndemână, care te scapă de celulită fără efort

Împachetările anticelulitice făcute acasă pot ajuta la accelerarea procesului de slăbire și la tonifierea corpului. Iată câteva rețete de împachetări eficiente de slăbit și împotriva celulitei, ușor de replicat, folosind produsele pe care le ai la îndemână. Amestecul de piper și cafea cu puțin ulei de măsline te scapă de celulita de pe coapse.

Împachetările anticelulitice reprezintă o metodă ușor de realizat și extrem de eficientă de combatere a depozitelor excesive de grăsime în zonele problematice ale corpului și a celulitei. Doar câteva ședințe vă permit să obțineți contururi grațioase și o mai mare doză  de atractivitate a propriului corp.

Pentru a combate excesul de greutate și celulita, se recomandă îmbunătățirea dietei și creșterea activității prin exerciții fizice. Cu toate acestea, chiar dacă respectați regulile, grăsimea din zonele cu probleme dispare încet, deși pielea cu aspect de coajă de portocală, știm,  este extrem de dificil de îndepărtat.

Împachetări de slăbire a coapselor (anticelulitice): Amestecă piper și cafea cu puțin ulei de măsline

 

Împachetările calde sunt recomandate pentru a revitaliza și a crește atractivitatea coapselor, pentru a ameliora oboseala și a elimina umflăturile (numai în absența venelor varicoase).

Amestecurile eficiente sunt:

* 2 linguri de muștar pudră, 2 linguri de miere, 30 ml. apă caldă; 

* 2 lingurițe de cafea naturală măcinată, 1 linguriță de piper roșu, 30 ml. ulei de măsline;

* 20 ml. miere lichidă, 10 ml. ulei de măsline, 3 linguri de sare de mare;

* 150 g de argilă albastră de farmacie.

Înainte de împachetare, se încălzește compoziția la 38 °C.

Tehnica de punere în aplicare a procedurii este similară cu cea a unei împachetări eficiente pentru slăbirea abdomenului. Cu toate acestea, există o serie de particularități:

Folia alimentară se aplică de jos în sus, stratul de suprafață suprapunându-se peste cel anterior cu 2/3;

În partea de sus trebuie purtați pantaloni largi și călduroși;

Durata tratamentului - 90 de minute, iar numărul de sesiuni - 5.

Împachetări pentru slăbirea abdomenului

 

Dietele și exercițiile fizice viguroase nu sunt întotdeauna eficiente în eliminarea depozitelor de grăsime din zona abdominală. Grăsimea viscerală este deosebit de dificil de țintit. Învelișurile pot fi un supliment valoros sau singurul mijloc de a pierde în greutate. Amestecurile eficiente folosite pentru împachetările de slăbire sunt:

* 50 ml. de miere lichidă și 100 g de alge zdrobite;

* 30 ml. de suc de lămâie, 3 albușuri de ou, 100 g de alge zdrobite;

* 100 g de alge marine zdrobite și 50 ml. de chefir încălzit la 40°C;

* 100 g de argilă albastră, 50 g de pudră de scorțișoară, 20 ml. de miere și 5 ml. de apă;

* 50 g de argilă, 10 g de piper roșu măcinat și 50 ml. de apă caldă.

 

Algoritmul unei împachetări de slăbire eficiente este extrem de simplu. Procedura se desfășoară în mai multe etape:

* Curățarea pielii cu un scrub sau cu spumă.

* Uscarea cu un prosop.

* Se masează ușor compoziția cu mișcări circulare pe întreaga suprafață a abdomenului (pielea nu trebuie să fie roșie).

* Se înfășoară în folie alimentară (2-3 straturi).

* Înfășurarea în haine călduroase (pulover de lână, carouri).

Pentru a pierde în greutate prin împachetări, este necesar să rămâneți într-o astfel de stare de la 40 la 80 de minute (în funcție de efectul așteptat). Nerespectarea intervalului de timp va avea un impact negativ asupra rezultatelor procedurii. Dacă timpul este depășit, va apărea iritarea pielii, iar dacă durata manipulării este insuficientă, nu va exista niciun rezultat vizibil.

După ce a trecut timpul, se îndepărtează folia (se recomandă să o tăiați) și amestecul se spală bine pe abdomen. Apoi se aplică orice cremă hidratantă sau se face o baie caldă cu soluții saline pentru a face pielea abdominală suplă și netedă. Sunt necesare minimum 12-14 tratamente la intervale de 2-5 zile pentru a obține un efect. O repetare a cursului poate fi efectuată după cel puțin 2-3 luni.

Împachetări pentru conturul taliei

 


Împachetările pentru slăbire laterală accentuează conturul taliei, reduc volumele laterale ale abdomenului și contribuie la curățarea generală a corpului.

Compozițiile folosite sunt aceleași ca și în cazul învelișului pentru burtică (argilă, piper roșu, scorțișoară, miere, alge marine, gălbenușuri de ou și chefir). Aceste două tratamente pot fi combinate, obținându-se astfel o slăbire simultană a abdomenului și a flancurilor.

Amestecurile se aplică exclusiv în zonele abdominale laterale: în față - de la marginea exterioară a mușchilor drepți; în spate - până la o linie verticală care trece prin colțurile omoplaților. Durata tratamentului: între 50 și 120 de minute. O serie de 8-10 ședințe face parte din tratament. Tratamentul poate fi repetat după două luni.

Împachetări pentru slăbirea brațelor

 


Grăsimea excesivă a brațelor este de mare îngrijorare pentru femei și necesită purtarea de haine lungi. Pentru a remedia rapid situația și pentru a obține schimbările dorite în aspect, tehnica unei împachetări cu adevărat eficiente pentru slăbire ar trebui să fie agresivă.

Sunt indicate următoarele compoziții:

* 50 g de piper roșu măcinat, 30 g de praf de muștar, 30 ml. de ulei de măsline;

* 100 g de scorțișoară pudră și 50 ml. de chefir;

* 150 g de argilă albastră amestecată cu 20 ml. de miere lichidă.

Curățați bine zona cu probleme a pielii (de obicei suprafața interioară a umărului), apoi aplicați compoziția și înfășurați-o cu folie alimentară. Este necesară o potrivire strânsă! Pe deasupra se poartă un pulover sau o eșarfă de lână călduroasă.

Dacă simțiți o ușoară senzație de arsură sau furnicături în timpul ședinței, trebuie să o suportați. În cazul în care există o durere insuportabilă, procedura trebuie oprită imediat. Motivul pentru a pune capăt înfășurării este, de asemenea, o senzație de amorțeală, furnicături și piele de găină sub zona cu probleme.

Durata tratamentului este de 40 de minute. Se recomandă între 5 și 10 sesiuni.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel