Imagini umilitoare din campania PNL. Ludovic Orban, izolat de partid. Pavel Popescu: "Eu am făcut poza. Nu am dat-o presei"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Imagini umilitoare din campania PNL. Ludovic Orban, izolat de partid. Pavel Popescu: "Eu am făcut poza. Nu am dat-o presei" (sursa foto: monitorulcj.ro)
Imagini umilitoare din campania PNL. Ludovic Orban, izolat de partid. Pavel Popescu: "Eu am făcut poza. Nu am dat-o presei" (sursa foto: monitorulcj.ro)

Lupta pentru poziţiile de top din PNL, marcată de imagini umilitoare. După ce actualul lider al partidului a fost îmbrâncit pe scenă de bodyguarzi chiar la alegerile pentru PNL Sector 4, unde a câştigat Pavel Popescu, susţinut de Florin Cîţu, acum tot acelaşi Pavel Popescu recunoaşte că a făcut fotografia cu Ludovic Orban, rămas singur în sală, după ce actualul premier a chemat toţi liderii care îl susţin pe scenă. Popescu neagă că a dat presei fotografia, deşi era făcută cu telefonul său. Ce explicaţii are.

"Sunt lucruri din interiorul unui partid care se pot spune și lucruri care nu se pot spune.

Ce vă pot spune?

1. Da, sunt cel care a făcut celebra poză de ieri, de pe scena din Cluj.

2. Nu a existat vreo regie sau vreun plan malefic al echipei noastre de atragere a președintelui partidului în vreun soi de cursă.

3. Am făcut o poză sălii care aplauda echipa din picioare într-o atmosferă specifică unui congres de partid. Nu am fost singurul care a făcut poze. Nu înțeleg de ce atâta agitație.

4. Poza surprinde sala și evident că îl surprinde pe președintele Orban în mijlocul rândului, acolo unde stă mereu președintele partidului. Deși a fost invitat public în ultimele săptămâni, președintele nu a urcat ieri pe scenă în marea echipă a PNL.

5. E normal ca în primul rând, în promixitatea președintelui, să stea gazdele, premierul, secretarul partidului, prim-vicii și vicepreședinții. Toți aceștia au urcat pe scenă alături de Florin Cițu pentru că toți fac parte din echipa lui.

6. Nu voi comenta mai mult acest episod pentru că nu e cazul. Indiferent de cât de mult vor influența alegerile interne ale PNL viața românilor nu cred că ei sunt interesați de astfel de discuții penibile din interiorul PNL. Ei sunt interesați de ce face guvernul pentru ei. Și suntem aici să vă spunem, în fiecare zi.

7. Nu eu am dat poza presei.

Ce nu vă pot spune?

Oricât m-ar/ne-ar afecta, nu vă pot spune cine plătește campaniile de denigrare a unor colegi din echipa care își doresc asumat o reformă reală a PNL, cât și una a statului român. Nu vă pot spune cât de mult ne vor afecta mai târziu, aceste campanii murdare din interiorul partidului făcute de cei care urăsc din suflet ideea de reformă. Pentru că asta implică sacrificiu și politică făcută pentru semeni, nu pentru interesele proprii.

Subiect închis.

P.S. Eu de astăzi voi vorbi doar despre reformele guvernului Cițu", a scris Pavel Popescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Citeşte şi: Cine sunt liderii care s-au urcat pe scenă cu Florin Cîţu

 

Ludovic Orban, izolat de partid

 

Aflat în campanie internă, la Cluj-Napoca, Florin Cîțu s-a deplasat duminică și în județul Alba pentru evaluarea pagubelor produse de inundațiile devastatoare din acest weekend.

Pe seară, a avut loc și evenimentul politic pentru care s-a deplasat la Cluj-Napoca. Florin Cîțu a făcut o mișcare surprinzătoare și i-a chemat pe scenă pe toți liderii politici ai PNL care și-au arătat susținerea pentru el. 

"Noi toţi suntem aici pentru că noi credem în liberalism şi credem că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România. Am arătat în aceste câteva luni de guvernare că dacă investeşti - şi apropo, anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie în ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Ştiţi foarte bine, creşterea economică de anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret, urmează alte estimări, care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere anul acesta puternică. Eu sper să se adeverească, să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021", a declarat Florin Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel