Imagini șocante într-un oraș din Marea Britanie. Bătaie între români, cu săbii și bâte, la miezul nopții. Mai multe persoane, rănite 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
batiae_romani_anglia
batiae_romani_anglia

Un conflict care a izbucni, duminică seara, pe o stradă din orașul Luton. Mai mulți români, înarmați cu săbii, bâte și alte obiecte, au fost implicați în altercație. Bătaia a fost filmată și postată pe rețelele sociale.

 

Un incident violent a avut loc, duminică seara, în orașul Luton, unde membrii mai mulți cetățeni români, s-au bătut cu săbii și bâte, potrivit unui filmuleț postat pe rețelele de socializare. În imagini se observă cum mai multe persoane se lovesc cu bâtele, săbiile și scaune. În conflict au fost implicate aproximativ 15 de persoane.

Liniștea locuitorilor unei străzi in oraș a fost tulburată de țipete și urlete. Se pre că mai multe peroane, implicate în altercație, au  fost rănite. Polițiștii sosiți la fața locului au pus capăt conflictului, iar mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Membrii unui grup de o o rețea de socializare, unde a fost postat filmulețul, au reacționat, condamnându-i pe cei care au generat scandalul pe strada: ''Să vină Brexitul odată, Să scăpăm de aceste specimene!''; ''Numai zdrențe și hoți''; ''Niciunul nu purta mască''; ''Sunt zeci de ani de când ne facem de reușine în Țările Continentale și încă tot nu ne conformăm la civilizația lor'', ''Dacă așa va place stați așa cu circu pe stradă. Dacă așa sunteți învățați'', ''Poveste spune că s-au certat cine primește statutul de rezident și cine pleacă în România'', ''Din cauza unor oameni ca și ăștia ne cataloghează pe toți la fel''. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel