Imagini șocante! 40 de cai legaţi, care par maltrataţi şi slab hrăniţi, filmaţi pe marginea lacului Zarguzon din Techirghiol (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O organizație neguvernamentală trage un semnal de alarmă după ce a primit, de la rapper-ul Puya, imagini cu 40 de cai legați, care stau în frig și mizerie, la marginea lacului Zarguzon, din Techirghiol, jud. Constanța.

Cei de la Asociația Kola Kariola au postat pe Facebook imaginile cu cei 40 de cai ce par a fi de rasă, dar care stau la marginea lacului Zarguzon din Techirghiol în condiții îngrozitoare. Animalele par a fi neîngrijire și înfometate.

„Se trage un semnal de alarmă despre starea incredibilă a 40 de cai, din Techirghiol, aflați pe marginea lacului Zarguzon. Este evident că niciun ONG din România nu poate prelua 40 de cai! Este clar o problemă pe care trebuie să o gestioneze și să o rezolve statul român”, scriu cei de la Kola Kariola, potrivit Mediafax.

 

Puya: „Peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie”

 

Imaginile video sunt preluate de pe pagina rapper-ului Puya. El a scris că a primit, la rândul său, imaginile, pentru a le face cunoscute, astfel încât autoritățile să se implice în salvarea acestor animale.

„Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor. Autoritățile n-au făcut nimic până acum, dar poate dacă distribuim cât mai mulți o să se sesizeze cineva și o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură", scrie Puya.

Imaginile şocante, cu un puternic impact emoţional, pot fi urmărite AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel