IMAGINI ȘOCANTE. 17 morți și 12 răniți, după ce o clinică a luat foc

Liviu Ludovic |
Data publicării:

În total, 17 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 12 au fost rănite vineri la Guayaquil, în Ecuador, în incendiul unei clinici specializate în tratamentul dependenţelor, au anunţat autorităţile, relatează AFP. 

Guvernatorul provinciei Guayas (sud-vest), Raul Ledesma, a declarat presei că bilanţul este de 17 morţi, iar 12 răniţi au fost spitalizaţi. El a precizat că între 30 şi 40 de persoane se aflau în clinică în momentul declanşării incendiului.

Pompierii au informat că persoanele decedate au murit "prin asfixiere" şi că răniţii prezintă "arsuri ale căilor respiratorii".

Incendiul a izbucnit dintr-o cauză nestabilită deocamdată într-o clinică specializată în tratamentul dependenţei de droguri sau alcool, situată în capitala economică a Ecuadorului.

Potrivit informaţiilor presei locale, clinica ar fi funcţionat fără autorizaţie legală. Guvernatorul nu a confirmat dacă este vorba într-adevăr despre o clinică ilegală.

Autorităţile presupun că incendiul a fost provocat de pacienţi ai clinicii.

Pompierii "ne spun că pacienţii au îngrămădit saltele şi au provocat un incendiu. Posibil pentru a obţine să fie eliberaţi, pentru că erau închişi", a declarat responsabila poliţiei locale, Tanya Varela.

Directorul clinicii a fugit şi autorităţile au declanşat o operaţiune pentru localizarea altor centre de dezintoxicare care i-ar aparţine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel