Imagini emoționante la West Ham - FCSB. Fanii au cântat în onoarea reginei Elisabeta a II-a. Tot stadionul a aplaudat 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Au fost imagini emoționante la Londra, acolo unde FCSB o întâlnește în deplasare pe West Ham United, în grupele Conference League. 

Organizatorii nu au mai pus imnul Conference League, iar siglele celor două echipe au fost afișate pe tabela mare a stadionului în alb și negru. La scurt timp, pe aceeași tabelă a fost pusă o fotografie a Reginei Angliei.

Momentele au fost emoționante: înainte de startul meciului s-a ținut un moment de reculegere, care însă a fost unul atipic: fanii englezi prezenți în număr foarte mare nu au ținut momentul de liniște ci au preferat să aplaude minute în șir, iar la un moment dat au început să cânte imnul Marii Britanii "God save the Queen". 

Iată imaginile video:

@stiridiaspora.ro Momente emoționante la #Fcsb ♬ sunet original - StiriDiaspora.ro

 

Regina Elisabeta a II-a, cel mai faimos monarh din lume, a murit joi, la vârsta de 96 de ani, în Castelul Balmoral din Scoţia, alături de familia sa şi de fiul său, prinţul Charles, care i-a succedat automat.

''Regina a murit liniştită la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine'', a precizat Palatul Buckingham într-un comunicat, preluat de Reuter, un anunţ primit cu mare emoţie în Marea Britanie, unde Elisabeta a II-a era foarte populară.

Charles, prinţ de Wales, a devenit regele Marii Britanii după ce mama sa, regina Elisabeta a II-a "a murit în pace" la reşedinţa sa de la Balmoral, joi, în cursul după-amiezii, conform unui anunţ al Palatului Buckingham

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel