Imaginea durerii: O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după accidentul grav din Bacău

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
 Imaginea durerii: O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după accidentul grav din Bacău - Sursa - Atentie Politia Botosani
Imaginea durerii: O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după accidentul grav din Bacău - Sursa - Atentie Politia Botosani

Şapte persoane, printre care doi copii, au murit,  în urmă cu nouă zile, într-un teribil accident rutier  pe E85, surpanumit şi Drumul Morţii. Acum, la locul tragediei au apărut şapte cruci, despărţite de o coroană cu flori.

O maşină cu volan pe dreapta şi un microbuz s-au izbit frontal pe E85. Şapte oameni, printre care doi copii au murit. În maşina cu volan pe partea dreaptă era o familie întreagă: mama, tata şi cei trei copii. Veniseră în Bucureşti în timpul nopţii, cu avionul, din Anglia şi voiau să ajungă acasă, în Suceava. Mama a murit pe loc, împreună cu bebeluşul de trei luni şi copilul de şapte ani.

În microbuz erau doi părinţi, copiii lor  şi câteva rude. Mergeau împreună, în vacanţă, la mare. Au sfârşit însă striviţi în microbuzul făcut zob.  Echipajele de descarcerare au reuşit să scoată victimele abia după ce au tăiat plafonul.

Familia moartă în accidentul de la Bacău venea din Anglia. Mama și doi copii au murit pe loc. În microbuz, alți patru morți

La câteva zile după accident, pe marginea drumului au apărut şapte cruci, despărţite de o coroană cu flori. Patru de-o parte, pentru victimele din microbuz, respectiv trei pe cealaltă parte, pentru victimele din maşină. "Cea mai tristă imagine. Așa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane și-au pierdut viața", a fost scris pe pagina de Facebook "Atenţie Poliţia Botoşani", care a postat şi fotografia.

Accident de microbuz. Șapte oameni au MURIT. A fost activat PLANUL ROȘU

Mai mulţi martori susţin că şoferul unei maşini cu volan pe dreapta, în care era cu soţia şi cei trei copii, ar fi adormit la volan, apoi ar fi mers în zig zag. Derutat de mişcările maşinii din faţa sa, şoferul microbuzului nu a mai putut evita un impact nimicitor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel