Imaginea cu un român pe plajă în Thassos a "rupt" Internetul: "Ce ai frate în bidon?" / "E ulei de bronzat" / "Uite așa ne facem de râs"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

În primul sezon după ridicarea totală a restricțiilor de călătorie, românii au luat cu asalt plajele din Grecia, atrași de peisaje de vis și prețuri accesibile. Fotografia cu un român pe o plajă din Thassos, care pare să care după el un bidon cu vin adus de acasă, a provocat hohote de râs printre internauți. Majoritatea nu s-au abținut și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante.

O fotografie cu un român pe plaja Psili Ammos din Thassos face ravagii pe Internet, strângând sute de reacții și comentarii care mai de care mai savuroase. În imaginea postată de un utilizator pe grupul de Facebook "Forum Thassos" se poate observa cum bărbatul cară după el ceea ce pare a fi un bidon cu vin alb adus de acasă.  

Reacțiile și comentariile nu au întârziat să apară, unele dintre ele fiind de-a dreptul savuroase.

Fotografia a fost postată alături de textul: "Când vii însetat la plajă"

roman-plaja-thassos

Iată doar o parte dintre comentariile utilizatorilor:

"WOW! Oare ce era acolo?" 

"Si uite asa ne facem de ras “acasa” la altii !!"

"Suc de mere pentru copiii din plaja"

"Pt. copilași"

"Vii cu viile... însetații cu ulei de măsline cu STF 50"

"Cunoști romanii, dintr-o mie….."

"E ulei de bronzat! Câta răutate!"

"Thassos transformat în Eforie "

"Da ce aveți cu omul, sunteți invidioși că nu ați plecat și voi cu vinul la pachet din RO?"

În urmă cu două săptămâni, o româncă aflată în vacanță în Thassos a postat un mesaj controversat la adresa conaționalilor.

"După ce au terfelit litoralul românesc, au venit să-l strice și pe al grecilor"

 

O româncă aflată în vacanța în Thassos și-a exprimat frustrarea în legătură cu modul în care se comportă alți turiști români. Mesajul ei postat pe grupul de Facebook Forum Thassos a stârnit controverse, unii fiind de acord cu ce a scris femeia, alții nu. 

Femeia spune că românii au venit "să strice" litoralul grecilor, aceștia venind pe plajă cu boxe din care se aud manele.  

"Bună ziua, probabil că îmi voi lua hate dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos mai la sud așa.. și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă, cum e cu hăhăiala aia de autobază, mamikilor adepte ale perentingului modern care își lasă copiii să tipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătură de acasă fără să se gândească că deranjează juma de plajă, și tuturor romanilor care după ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor.

Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea dar dacă eu nu vin să vă deranjez cu hard rock ul ascultat de mine în caști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă??

Dacă copilul meu înțelege când îi spun că mai târziu vă primi telefonul acum să se bucure de soare și apă, ai voștri de ce trebuie să urle și să vorbească urât??

În concediu suntem toți, și toți am venit aici să ne relaxam și să ne încărcăm bateriile, dar dacă am venit aici și nu am rămas la Eforie înseamnă că nu căutam atmosfera de acolo, și prin urmare vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara după ora 23 să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda și la terase... La terase măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris în română și au și ciorba de burtă măcar nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne. În speranța că vă ajunge la voi mesajul meu, vă mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate", este mesajul româncei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel