Il Giornale. Salvini: „Dacă cuiva nu-i place legea, nu-mi pasă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un sondaj recent realizat arată că majoritatea italienilor sunt în favoarea castrării chimice, scrie Il Giornale, citat de Rador. „58% dintre italieni sunt în favoarea introducerii unei legi care prevede castrarea chimică pentru pedofili și pentru violatorii recidivişti”.

Potrivit cotidianului Corriere della Sera, sondajul realizat de Swg a fost comandat de partidul Liga Nordului. Doar 28% dintre italieni „ar fi împotriva introducerii măsurii”, în timp ce 14% dintre respondenți „nu știu cum să răspundă”.

Citește și Matteo Salvini, îmbrăcat cu uniforme militare „Made in Fălticeni"

Tema castrării chimice a fost relansată în ultimele săptămâni de către vicepremierul Matteo Salvini după ce o femeie în vârstă de 36 de ani din Viterbo a fost violată de trei băieți (inclusiv un membru al Casapound).

„Nu există toleranță pentru pedofili și violatori: închisoarea nu este suficientă, avem nevoie şi de un remediu. Numiţi-l cum vreţi, castrare chimică sau blocaj androgenic, noi vom cere imediat dezbaterea în Parlament a proiectului nostru de lege care va acţiona asupra acestor persoane, indiferent că sunt albi sau negri, tineri sau bătrâni, aceştia vor fi pedepsiţi și trataţi”, a explicat liderul Ligii.

Chiar în aceste ore Salvini a anunţat că va continua lupta, cu prețul de a merge împotriva intereselor M5S.

Citește și Matteo Salvini, LOVITURĂ primită de la două TINERE. I-au cerut să facă o poză, apoi s-au SĂRUTAT în semn de PROTEST

„Dacă cineva din M5S spune că nu-i place legea privind castrarea chimică a violatorilor și pedofililor, nu-mi pasă. Nimeni nu trebuie să mai pună mâinile pe femei și copii pentru tot restul zilelor sale”, a spus ministrul de interne în timpul unuia din discursurile sale electorale din timpul turneului în Toscana, invitându-i pe cetățeni să semneze proiectul de lege al Ligii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel