IARNĂ cu vreme de TOAMNĂ. Elena Mateescu, director ANM: anunță RECORD: Cea mai CALDĂ din ultimii 60 de ani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit despre schimbările de temperatură și despre iernile cu temperaturi de toamnă din ultimii ani. 

"Din punct de vedere termic, rămânem pe un fond de vreme caldă, pentru că astăzi, vom putea consemna temperaturi maxime la scara întregii țări, în special între 3 până la 13 grade Celsius. La ora 12 înregistrăm deja 12 grade Celsius la Călărași și Cernavodă, 9 grade la București. Și în următoarea săptămână, până spre finalul acesteia, temperaturile rămân în continuare mai mari față de perioada din calendar, luând în considerare atât maximele, cât și minimele. Discutăm de temperaturi maxime, la scara întregii țări, între 4 - 13 grade Celsius, cele mai ridicate valori în special în Sudul și Sud-Estul țării și minime între minus 3 grade, până la 7 grade Celsius", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, în exclusivitate pentru DCNews.

Decembrie 2020, cea mai caldă lună decembrie din ultimii 60 de ani

 

"Cu siguranță, și iarna 2020 - 2021 aduce în atenție, pentru prima lună din sezon, cea mai caldă lună decembrie din ultimii 60 de ani din țara noastră. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în a doua lună de iarnă, luna ianuarie, cea mai rece lună a anului și a iernii în țara noastră", a mai spus directorul ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel