Hoţi în Italia, fugari în România

Andreea Cosma |
Data publicării:

Doi români au fost prinşi de către autorităţile din judeţele Bistriţa şi Cluj. Aceştia erau daţi în urmărire internţională pentru mai multe infracţiuni comise în Lametino, Italia.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 34, respectiv 28 de ani, au fost prinşi noaptea trecută. Ambii aveau mandat de arestare european pe numele lor şi erau căutaţi din data de 20 februarie de către autorităţile italiene.

Se pare că aceştia făceau parte dintr-un grup care dădea spargeri în oficii poştale şi firme din Lamentino. Cu ajutorul autorităţilor române, cei doi bărbaţi au fost depistaţi în Bistriţa şi în localitatea clujeană Mănăşturel.

Investigaţiile realizate de poliţia din Lamentino arată că în grupare erau şapte români implicaţi, care ar fi comis în urmă cu un an un jaf la o firmă de construcţii din Falerna. Aceştia au încercat să scape cu un camion din incinta companiei. Reprezentanţii firmei au reuşit să depisteze autovehiculul prin GPS şi să recupereze o parte din bunuri. Indiciile găsite la faţa locului i-au ajutat pe poliţişti să identifice reţeaua şi să o destuctureze.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel