Cum arată un hotel de 4 stele în Eforie. Mesajul unei turiste care plătit 750 de lei pe noapte: "Este trist și revoltător! Cum funcționează în continuare?" 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O româncă aflată în concediu într-un hotel de 4 stele din Eforie Nord își spune "Of-ul" pe Facebook, unitatea de cazare fiind în opinia sa, de cel mult 2 stele. Femeia postează și câteva fotografii. 

În ultimele zile, Alina și familia ei au petrecut timp la un hotel de 4 stele în Eforie Nord. Cu toate că au plătit o sumă considerabilă pentru patru nopți de cazare, când au văzut condițiile oferite în schimb, au regretat imediat alegerea făcută. Frustrată de situație, Alina a postat o reclamație pe rețelele de socializare, semnalând comportamentul nesatisfăcător al hotelierilor.

Concediu ratat la 4 stele în România

 

Alina a devenit încă un exemplu al unei experiențe dezamăgitoare la Marea Neagră. Căutând un concediu bine-meritat, ea a ales un hotel de 4 stele, cu un preț pe măsura așteptărilor. Cu toate acestea, dezamăgirea a fost mare atunci când a ajuns la destinație. Alina afirmă că hotelul nu ar merita nici măcar două stele.

Hotelul de 4 stele din Eforie Nord, chiar dacă pe platforme precum Booking și alte site-uri de rezervări pare un loc de vis, realitatea este cu totul alta. Hotelul se află într-o stare deplorabilă, având nevoie urgentă de reparații, iar condițiile de cazare oferite sunt inacceptabile.

"Evitați hotelul Mondial din Eforie Nord. Este un hotel de 4 stele care nu ar merita nici măcar două stele. Este încă greu de crezut că ceea ce am găsit acolo este real... Sunt multe aspecte de menționat, însă am preferat să atașez câteva fotografii.

Este trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel să continue să funcționeze? Cine acordă autorizația pentru clasificarea sa ca hotel de 4 stele? Este un dispreț față de banii și vacanțele oamenilor... Sunt încă șocată de condițiile pe care le-am găsit acolo", a scris Alina pe un grup dedicat experiențelor de vacanță.

Cât au plătit pentru 4 nopți

 

Alina și soțul ei au mers la acest hotel din Eforie Nord împreună cu copilul lor în vârstă de 12 ani. Pentru cele patru nopți de cazare, au plătit suma considerabilă de 2.600 de lei. Această sumă a inclus o cameră triplă și micul dejun.

"Trebuie să menționez că am optat pentru o cameră triplă, care era mai scumpă decât opțiunea cu un pat suplimentar. Este greu de crezut cât de dezamăgitoare este situația. Nu cred că autoritățile competente vor lua măsuri pentru a închide hotelul, chiar dacă ne-am plâns", a adăugat turista pe grupul de Facebook.

Trebuie menționat că prețul hotelului variază în funcție de cerere. Astfel, chiar dacă Alina a plătit 750 de lei pe noapte, unii turiști plătesc chiar mai mult și sunt nevoiți să rămână în astfel de condiții pentru a nu-și pierde banii.

hotel-3-stele-eforie-nord-3

hotel-3-stele-eforie-nord-2

hotel-4-stele-eforie-nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel