Horoscopul săptămânii 3-9 ianuarie. Gemenii ar putea cădea într-o capcană, iar Capricornii vor avansa în carieră. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 5 mai. Raci, îmblânziți-vă mândria și ambiția; Vărsătorii decid să își gestioneze banii într-un mod nou: Previziuni complete
Horoscop 5 mai. Raci, îmblânziți-vă mândria și ambiția; Vărsătorii decid să își gestioneze banii într-un mod nou: Previziuni complete

În ianuarie începe un nou ciclu economic la scară globală - axa nodurilor karmice schimbă semnele zodiacului din 18 ianuarie. Acest proces de transformare începe în a doua jumătate a lunii ianuarie, adică suntem în pragul unui nou ciclu economic. Există o tendință spre soluții radicale și transformări revoluționare. Încercați să nu faceți datorii și să aveți gânduri  sumbre în timpul noului ciclu lunar și al noului an. Astrele vă sfătuiesc să vă eliberați de negativitate, deoarece întregul an 2022 se va dovedi a fi un an al hotărârii, al atingerii obiectivelor și al creșterii statutului social.

Mai multe despre astrologie găsiți pe  canalul de YouTube al astrologului Marina Skadi.

BERBEC - Moment bun pentru dezvoltarea afacerii și a proiectelor pe termen lung. Circumstanțele sunt potrivite pentru a-i influența pe alții, pentru a organiza oamenii și a acționa împreună. Ești capabil să-ți atingi obiectivele, iar oamenii din jurul tău te vor susține. Este mai bine să nu cumpărați nimic din tehnologie, nu ar trebui să încheiați o tranzacție de cumpărare și vânzare. Apar ambiguități, iar încercările de fraudă vă pot strica starea de spirit în a doua jumătate a lunii.

TAUR  - Dacă apar obstacole, încearcă să acționezi. Evenimentele plăcute, romantice, creative din ultimele zile ale lunii noiembrie se vor face simțite la începutul lunii ianuarie. La sfârșitul lunii, fii atent, deoarece pot apărea pentru diverse provocări din partea concurenților și dușmanilor. La mijlocul lunii ianuarie, merită să ai cea mai mare grijă la drum, atât ca șofer, dar ca și pieton.  

GEMENII - Prima jumătate a lunii îți este favorabilă, puterea ta fizică este mare, te simți învingător. Folosiți acest timp pentru a te apropia de scopul propus, în loc să așteptați ca ceva să se întâmple de la sine. Folosiți potențialul puternic al perioadei pentru a fi creativ, discutați cu partenerul și cereți-vă unul altuia iertare pentru greșelile trecute. În a doua jumătate a lunii ianuarie apar secrete, poți fi atras într-o intrigă, iar deznodământul va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie. Ai putea cădea în capcane, făcute de motivele ascunse ale unor persoane din anturajul tău.

Horoscopul rune 3-9 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: Gemenii încep o viață nouă. Bani, cadouri și surprize pentru Pești. Previziuni complete

 

RAC - O lună luminoasă, cu evenimente interesante, întâlniri, conversații. La mijlocul lunii ianuarie, s-ar putea să fii provocat, dar puterea ta psihică este mare, așa că vei scăpa de orice necaz. Cu toate acestea, nu tentați soarta - aroganța vă poate provoca schimbări în rău. Aveți încredere, dar verificați, nu vă pierdeți vigilența! Evitați conflictele cu oameni agresivi și companiile dubioase. Pot apărea concurenți puternici la sfârșitul lunii,de aceea trebuie să fii gata de luptă și să iei măsuri.

LEU - Energiile planetare vă ajută să intrați rapid în procesul muncii și să faceți ceva semnificativ pentru echipă. Rezultatul muncii depuse va duce la o avansare în carierei și profituri bune. Dacă apar obstacole, ar trebui să luați acest semnal ca pe un avertisment că nu ar trebui să vă grăbiți. Îndreptați-vă încet, dar sigur spre obiectivul propus. Puterea ta de influență este mare,  așa că poți să influențezi opinia publică.

FECIOARĂ - La mijlocul lunii, apar dificultăți asociate cu luarea deciziilor și situația financiară. Ianuarie nu este potrivită pentru activitate intelectuală, mai ales a doua jumătate. Oamenii din jurul tău te pot împinge la acțiuni nesăbuite, așa că încearcă să te gândești și la detalii pentru a evita greșelile care vor fi greu de corectat. Nicio inovație nu va lua rădăcini. Utilizați doar metode vechi dovedite în afaceri și în muncă. Nu vă asumați responsabilitatea pentru alte persoane.

 

Horoscop 2022. Cad bani din cer pentru unii nativi. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

BALANȚĂ -  În relațiile cu oamenii apropiați și partenerii, domnește o neînțelegere, mai ales când avem de-a face cu resurse materiale comune. Vor fi multe întrebări, chestiuni legate de muncă, carieră, statut. Până la sfârșitul lunii, majoritatea contradicțiilor vor dispărea, conflictele sau erorile apărute vor fi eliminate fără consecințe negative. Circumstanțele se vor dezvolta în așa fel încât toată lumea din jurul tău își va arăta adevărata față. Vei putea trage concluziile corecte cu privire la relațiile tale. 

SCORPION - Diferențele de gusturi, atitudini morale și atitudini față de viața socială nu vă permit să vă simțiți confortabil în preajma altor persoane. Energia ta este mare, așa că activitățile individuale, munca fizică, călătoriile independente și călătoriile de afaceri sunt benefice. Pot exista diferențe de opinii cu privire la managementul echipei, precum și dificultăți de a ajunge la un acord cu privire la aspectele financiare. Până la sfârșitul lunii ianuarie, există o certitudine cu privire la viitoarea carieră, statutul social și relațiile cu partenerii.

SĂGETĂTOR - O lună de schimbări pozitive, deși la început le vei percepe cu îndoială și neîncredere. Cu toate acestea, nu va mai fi așa cum a fost înainte și a sosit momentul să vă planificați viața într-un mod nou. Nu-ți fie frică de nimic și nu te îndoi de abilitățile tale: Universul te va ajuta în toate eforturile tale. Potențialul tău interior crește, energia crește, apar o mulțime de idei:  ocupă-te de ele, corectează proiectele vechi și muncește. Veți putea dovedi că sunteți un nou lider și veți inspira mase de oameni să întreprindă anumite acțiuni și să ia poziții sociale puternice.

 

Horoscop lunar ianuarie 2022. Gemeni și Taur își vor găsi dragostea, iar Leu va pierde bani. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

CAPRICORN - Vei avea șansa de a-ți atinge obiectivele, de a câștiga putere și de a avansa în carieră. Oamenii din jurul tău, rudele, colegii recunosc că ai o forță incredibilă și sunt gata să te urmeze și să-ți respecte recomandările. La un nivel profund, se formează noi credințe, are loc conștientizarea multor probleme. Energiile planetare fac posibilă influențarea maselor de oameni prin cuvinte. În viața personală, are loc o repornire calitativă și apare un echilibru.

VĂRSĂTOR - O luna activă, atât la nivel extern, cât și intern, emoțional și senzorial. Totul se schimbă foarte repede, planurile conturate și circumstanțele trebuie ajustate în concordanță cu noile ritmuri ale societății. Pentru a nu rata oportunități, profitați de experiența trecută și de abilitățile dovedite. Ascultă sfaturile părinților, bătrânilor și înțelepților. Din a treia decadă a lunii ianuarie va trebui să iei multe decizii responsabile. Pot apărea oameni din trecut cu care poți construi ceva nou și pe termen lung.

PEȘTI - Începe un nou ciclu de viață: Jupiter, binefăcătorul planetei, după o călătorie de 12 ani, a revenit la semnul tău. Evenimentele începute în vara anului 2021 vor continua. Este necesar să cauți alte modalități de a interacționa cu zona din viața ta în care au loc schimbări. În parteneriat, în relațiile personale și de afaceri, începe o perioadă de armonie, problemele financiare sunt rezolvate cu succes. Intențiile vor prinde contur, iar dorințele vor fi împlinite dacă vei schimba condițiile existente și vei găsi metode noi, mai progresive și promițătoare de atingere a scopurilor.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link -  https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel