Horoscopul iubirii în luna iunie: Leii sunt la un pas de fericire, iar Balanțele își găsesc sufletul pereche. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul iubirii în luna iunie  Leii sunt la un pas de fericire, iar Balanțele își găsesc sufletul pereche. Previziuni complete
Horoscopul iubirii în luna iunie Leii sunt la un pas de fericire, iar Balanțele își găsesc sufletul pereche. Previziuni complete

Luna iunie 2022  aduce evenimente fericite în sfera relațiilor amoroase. Tranzitul lui Venus (planeta iubirii) în zodia Taur creează un fundal favorabil pentru asta și promovează un sentiment de armonie și liniște sufletească. Oameni complet diferiți pot începe cu ușurință o relație romantică.

Necazurile pot veni la sfârșitul lunii iunie, dacă cel unul dintre parteneri dă dovadă de încăpățânare și instincte posesive, scrie  astrologului Marina Skadi.

BERBEC - Perioada activă pentru relațiile amoroase. Nu se poate spune că totul va decurge fără probleme, dar măcar te poți aștepta la o mulțime de evenimente interesante și situații neașteptate. De dragul menținerii unei relații, fiți pregătit să vă iertați sufletul pereche dacă greșește.

TAUR -  Este posibil să te relaxezi,  dar dacă ești într-o relație, fă-ți timp și pentru dragoste. Sunt posibile relații romantice de scurtă durată, care, totuși, cu efort greu, se pot transforma  într-o relație serioasă pe termen lung. Într-o relație existentă, cea mai mică neatenție față de partener poate avea consecințe foarte neplăcute.  

GEMENI - O perioadă favorabilă.  Dacă îndepliniți toate dorințele partenerului dvs. în prima jumătate a lunii, atunci în a doua jumătate veți fi recompensat. O relație romantică, începută în iunie, poate deveni stabilă și de lungă durată. Prin urmare, dacă ești în căutarea dragostei, încearcă să fii cât mai mult în preajma oamenilor.  

 

Horoscop rune 06-12 iunie, cu Mihai Voropchievici: Fertilitate și belșug pentru o zodie. Capricorn, nu te-ai săturat de muncă?

RAC - Ai o dorință puternică de a ieși din relații stagnante și nepromițătoare. Se poate întâmpla ca un partener  să aștepte gesturi active din partea ta. Până la sfârșitul lunii iunie, este foarte posibil să obții pace și stabilitate, dar cea mai mare parte a lunii va fi plină de diverse stări emoționale și experiențe în dragoste. 

LEU - Luna este plină de evenimente în sfera dragostei. Vei fi înconjurat de oameni, colegi, prieteni sau rude. Dar nu lăsa pe nimeni să intre în viața ta personală, acționează conform chemării inimii în sfera relațiilor amoroase. Profită de influențele planetare favorabile: în iunie ești deja la un pas de fericire!

FECIOARĂ - Faci o impresie pozitivă asupra sexului opus cu emoționalitatea ta intelectuală. Luna este favorabilă pentru viața de familie, noi cunoștințe romantice și reînnoirii vechilor relații amoroase. Ai toate șansele de a-ți face relația cât mai stabilă, confortabilă și previzibilă. Contactele de afaceri se pot transforma într-o conexiune romantică, care nu interferează cu munca. Relațiile de dragoste de birou contribuie la activități profesionale productive.

Horoscopul lunii iunie 2022: Ce ne prezic astrele pentru prima lună de vară. Previziuni complete

 

BALANȚĂ -  Dacă ești în căutarea sufletului pereche, luna asta vei avea succes. Trebuie doar să depui puțin efort. Se poate întâmpla să te regăsești printre oameni care au nevoie de ajutor. Nu refuzați ofertele unde se cere coordonarea unui grup de persoane. Poate că în astfel de condiții vă veți întâlni partenerul ideal. În relațiile deja existente se simte sprijin reciproc și armonie.

SCORPION - Sentimentele tale într-o relație se disting prin profunzime și conștientizare, astfel încât nicio problemă din viață nu poate zdruncina încrederea unul în celălalt. Simți un val de vitalitate și câștigi inspirație, începe o etapă strălucitoare în viață. O perioadă de relații pasionale și întâlniri interesante. Cineva de sex opus te poate sprijini în demersurile tale profesionale, datorită cărora vei atinge înălțimi în carieră.

SĂGETĂTOR - Dragoste la prima vedere sau o întâlnire în care va exista o atracție foarte puternică unul față de celălalt, te așteaptă în luna iunie. Timp favorabil pentru călătorii, comunicare cu străinii. În  prima jumătate a lunii iunie, ai putea merge în vacanță. Dacă ești în căutarea unui partener, există o mare probabilitate să-l întâlnești în altă țară sau pe drum.  

Horoscop. Saturn devine retrograd din 4 iunie: Ce înseamnă și care va fi impactul asupra zodiilor. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, afectați

 

CAPRICORN  - Multă muncă, noi parteneri de afaceri și aventuri romantice. Totul ți se potrivește, practic nu există dezacorduri cu oamenii din jur.  În viața de familie, din cauza muncii tale, armonia va fi perturbată, iar, după un timp, acest lucru poate provoca o răcire a sentimentelor. Într-o relație de lungă durată, doar cuplurile foarte responsabile reușesc să păstreze idila.

VĂRSĂTOR - Intrigi, secrete, informații ascunse. Din cauza reacției partenerului tău la toate încercările tale de a îmbunătăți relația, ai putea  să întrerupi pur și simplu comunicarea cu el. Nu trage concluzii pripite, ai încredere în persoana iubită și vei fi fericită! Prima jumătate a lunii iunie este favorabilă pentru a restabili relațiile vechi și dragi.

PEŞTI - Perioada neutră, s-ar putea chiar să te plictisești după lunile precedente turbulente. În cele mai cruciale momente privind sfera dragostei, deciziile îți aparțin. Datorită inventivității tale, poți găsi o cale de ieșire din orice situație. Dintr-o dată, ochii ți se pot deschide și vei vedea nesinceritatea partenerului, care, la rândul său, este complet nepregătit pentru o astfel de întorsătură a evenimentelor. Dar decizia finală este a ta.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel