Horoscopul dragostei pentru fiecare semn zodiacal sâmbătă, 16 iulie 2022

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop: Ce complimente vor zodiile să audă? Taur, ești foarte pretențios; Leu, vrei toată atenția. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop: Ce complimente vor zodiile să audă? Taur, ești foarte pretențios; Leu, vrei toată atenția. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Uneori, cu toții avem nevoie de puțin ajutor când vine vorba de dragoste. Indiferent cât de confident și de uimitor ești, s-ar putea să simți că ai nevoie de câteva sfaturi de la astre. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Există sute de cărți de dragoste și toată lumea are propriile teorii despre ceea ce trebuie să faci. Și nu este nimic rău în a primi puțin ajutor atunci când ai nevoie de el.

Dacă urmărești astrologia, știi că indivizii născuți sub fiecare semn zodiacal au anumite caracteristici comune și se comportă în moduri similare. Astrele te pot ajuta să folosești aceste cunoștințe în beneficiul tău.


Berbec. Horoscopul dragostei 

 

Este atât de ușor să te lași purtat de val atunci când simți pasiunea iubirii să prindă rădăcini în inima ta. Un prieten poate fi acea voce a rațiunii de care ai nevoie în viața ta pentru a-ți reaminti să rămâi cu ambele picioare pe pământ atunci când inima și capul sunt în nori.

 

Taur. Horoscopul dragostei 

 

Este o practică bună să lași o persoană să-ți câștige respectul și încrederea atunci când o întâlnești pentru prima dată. Bineînțeles, vrei să fii optimist în privința relației, dar, în același timp, este întotdeauna bine să îți ții garda sus până când vă cunoașteți de ceva timp.

 

Gemeni. Horoscopul dragostei 

 

O abordare blândă și delicată a conversațiilor poate fi o experiență atât de revigorantă pentru cineva pe care îl iubești. Lumea este plină de duritate uneori, așa că un pic de dragoste și bunătate poate merge foarte departe.

 

Rac. Horoscopul dragostei 

 

Astăzi, când dragostea îți pune la încercare răbdarea, poate fi atât de tentant să spui că nu mai ești investit sau interesat să lucrezi la relația ta. Înainte de a arunca prosopul și de a decide că partenerul tău nu merită, acordă-ți un moment de răcoare și gândește-te bine.

 

Leo. Horoscopul dragostei 

 

Dragostea te poate face să te simți slabă în genunchi, ceea ce poate fi atât o surpriză minunată, cât și un pic înfricoșătoare. Pentru tine, Leu, bucură-te de sentimentul glorios al unei iubiri în devenire. Acesta este momentul tău să te scufunzi cu adevărat în ceea ce speri să ai de atâta timp.

 

Fecioară. Horoscopul dragostei 

 

Cineva te iubește și te adoră pentru onestitatea ta brutală, Fecioară. Este o trăsătură atât de rară să fii cu o persoană care își împărtășește gândurile și sentimentele atât de transparent. Dar, tu o faci, și o faci cu dragoste.

 

Balanță. Horoscopul dragostei 

 

Ai fost binecuvântată cu atât de multe, Balanță, și de aceea te simți generoasă. Dăruiești fără să vrei nimic în schimb. Oamenii care te iubesc și care se află în lumea ta sunt atât de norocoși să te aibă în viața lor.

 

Scorpion. Horoscopul dragostei 

 

Tocmai când crezi că relația ta este pe cale să atingă fundul sacului, găsești o modalitate de a face lucrurile să meargă. Este ceva miraculos în a descoperi care este problema în relația ta și, pentru că nu ai renunțat ușor, leacul pentru tristețea ta a găsit calea spre tine.

 

Săgetător. Horoscopul dragostei 

 

Dragostea este o sărbătoare, Săgetătorule. Când ești fericit, cei din jurul tău se simt bine în legătură cu norocul tău în dragoste. Prietenele tale și familia îți încurajează relația cu toții, cu speranța că lucrurile bune continuă și că bucuria ta durează o viață întreagă.

 

Capricorn. Horoscopul dragostei 

 

Cineva trebuie să facă primul pas și s-ar putea să fii tu. S-ar putea să aștepți ca o persoană să ia inițiativa și să își arate interesul față de tine. Dar nu este nimic în neregulă dacă tu ești cel care se apropie primul. S-ar putea ca ei să spere cu adevărat că tu o faci.

 

Vărsător. Horoscopul dragostei 

 

De ceva vreme faci munca grea. Acum este timpul să îl lași pe celălalt să îți arate sinceritatea. S-ar putea să vă simțiți puțin nelalocul dvs. că nu faceți atât de mult, dar acest timp va trece și veți învăța foarte multe.

 

Pești. Horoscopul dragostei 

 

Chiar nu este înțelept să te acomodezi cu situații care sunt nesănătoase. Nu vrei să îți cobori standardele. Este un lucru să faci compromisuri, dar nu face lucruri care reprezintă o cheltuială prea mare. Inima ta are nevoie să se simtă în siguranță, iubită și prețuită. Nu este prea mult să ceri nici asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel