Horoscopul dragostei pentru februarie. Peștii, magnet pentru sexul opus. Săgetătorii, implicați într-o nouă relație. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul dragostei pentru februarie. Peștii, magnet pentru sexul opus. Săgetătorii, implicați într-o nouă relație. Previziuni complete
Horoscopul dragostei pentru februarie. Peștii, magnet pentru sexul opus. Săgetătorii, implicați într-o nouă relație. Previziuni complete

Februarie este o lună favorabilă relațiilor amoroase. Conjuncția lui Marte și Venus în Capricorn, în februarie 2022, aduce noi aventuri amoroase, al căror rezultat va fi o uniune formală. Comunicarea romantică și întâlnirile de dragoste sunt destul de rezervate, dar timpul este favorabil pentru a discuta probleme importante și a planifica un viitor comun. Se fac noi cunoștințe, apar noi hobby-uri care vor avea perspective pe termen lung.

În februarie, multe relații romantice, legături ușoare și superficiale, vor căpăta profunzime. Cuplurile se vor înțelege mai bine, iar  emoțiile și pasiunea puternice vor duce la crearea unei relații serioase. În această perioadă, oamenii se atașează rapid unii de alții și se străduiesc să creeze relații pe termen lung, a precizat astrologul Marina Skadi.

BERBEC -  Curiozitatea te atrage de la o relație la alta, dar în a doua jumătate a lunii februarie vei simți o afecțiune profundă pentru o singură persoană. În sfera iubirii, apare o certitudine, care vă dă stabilitate emoțională și capacitatea de a face față dificultăților vieții. Există o atracție fizică puternică pentru un partener. Sunteți puși în fața unei alegeri: ori oficiați căsătoria, ori rămâneți concubini. 

TAURUL - Te simți calm și încrezător, dar partenerul vine în mod constant surprize. Dacă relația ta devine serioasă sau nu depinde în mare măsură de tine: luați inițiativa în propriile mâini și vorbiți despre planuri pe termen lung unul, care vă privesc pe ambii. Chiar dacă relația ta existentă se termină, nu vei fi singur în curând. Prin urmare, nu pierde timp prețios. Orice s-ar întâmpla, vei putea găsi o altă persoană cu care să te simți confortabil.

GEMENI -  O lună de conștientizare, descoperirea noilor aspecte ale relațiilor amoroase. Simți sprijinul persoanei dragi. O conexiune profundă la nivel conștient vă permite să creați o bază comună, să luați decizii serioase cu privire la un viitor comun. La începutul lunii, pot apărea unele dificultăți în relații, neînțelegeri, o întoarcere la situațiile dureroase din trecut, dar după 4 februarie, certitudinea și calmul vor intră în viața ta. Te regăsești în centrul atenției, așa că, chiar dacă ești singur, ai toate șansele să rezolvi această problemă.

Horoscop 30 ianuarie pentru toate zodiile: Taur, ai grijă în cine ai încredere. Gemenii, plini de iubire și romantism

 

RAC - Poate va fi nevoie să rupi vechile relații și să construiești altele noi. Prima jumătate a lunii februarie este o perioadă critică pentru relațiile care stagnează. Evenimentele din familie vă vor determina să luați decizii de compromis. Nu sunt excluse despărțirile forțate, conflictele, scenele de gelozie, instinctele posesive. A doua jumătate a lunii este un moment minunat pentru relațiile personale și de afaceri, planificarea unui viitor comun sau discutarea problemelor de cooperare. Cuplurile care s-au format de mult timp vor decide în sfârșit să intre într-o uniune oficială.

LEU - Experimentați o trezire a emoțiilor voastre, sentimentele și atitudinea față de persoana iubită se pot schimba. În februarie, situația în relațiile personale și în sfera romantică se va dezvolta fără probleme. Este posibil să formezi noi relații. Luna este foarte interesantă, dragostea inspiră creativitate și vă dă energie pentru noi realizări. O perioadă bună pentru sărbători în familie, logodne, căsătorii. 

FECIOARĂ - O lună memorabilă, semnificativă nu doar pentru tine, ci și pentru cei dragi. O perioadă de conștientizare profundă a unor probleme, inclusiv din sfera relațiilor personale. Rezultatul este o tranziție la un nivel spiritual nou și mai înalt. Problemele privind pensia alimentară sau moștenirea, precum și problemele de proprietate sau financiare, revin în atenția dvs. În același timp, ai toate posibilitățile pentru soluționarea lor cu succes. Puterea ta de influență asupra celor din jur și asupra partenerului tău crește semnificativ: reușești să neutralizezi conflictele, situațiile controversate și să atingi scopul dorit.

Horoscopul lunii februarie. Șase semne ale zodiacului vor avea lipici la bani. Află dacă te numeri printre cei care dau lovitura

 

BALANȚĂ - Prezența ta aplanează orice situație conflictuală: ai un impact psihologic asupra oamenilor, pe care îi  inspiri. Poți să rezolvi cu ușurință problemele personale și să obții armonie în relații. Dacă există chestiuni neterminate în relațiile anterioare, este timpul să te ocupi de ele și să pui punct. Relațiile de dragoste existente trec la un nou nivel de calitate mai înalt. Te simți confortabil cu cei din jur.

SCORPION - Ești popular în fața sexului opus, așa că poți folosi această perioadă pentru a rezolva toate problemele. Apare un moment de armonie între soți și soții, iar neînțelegerile și situațiile conflictuale dispar fără urmă. Datorită relațiilor personale și de dragoste, este posibil să ocupi o anumită poziție în societate, să obții o promovare. Dacă îți cauți partenerul ideal, profită de această perioadă: fii la vedere, discută cu prietenii, întâlnește oameni cu idei asemănătoare și îl vei găsi pe cel pe care îl căutai.

SĂGETĂTOR - În februarie, au loc multe evenimente legate de relațiile personale. Cei care sunt în pragul unei pauze vor pune în sfârșit capăt relației. Dar pot găsi rapid o relație romantică și nu vor avea timp să se plictisească sau să sufere. Dacă ai fost într-o relație de mult timp, atunci circumstanțele te vor împinge să iei o decizie serioasă cu privire la un viitor comun. Conexiunile secrete devin publice, așa că gândește-te la tine și la partenerul tău, dacă relația ta depășește brusc limitele obișnuite. In general, luna este favorabilă, te simți iubită. 

 

Luna Nouă din februarie 2022: Se aliniază cu începerea Anului Tigrului în zodiacul chinezesc și anunță schimbări radicale

 

CAPRICORNUL - Atenția vă este atrasă de personalități proeminente și binecunoscute. Este foarte posibil ca unele relații de afaceri să se dezvolte într-o relație amoroasă. Ai nevoie urgentă de a obține o certitudine în sfera personală, dar uneori ai tendința să mergi înainte, ceea ce îl sperie pe partenerul tău. Marte și Venus s-au mișcat în semnul tău toată luna: norocul este de partea ta, iar principalul lucru este să-și faci timp și să-și asculți dorințele. Februarie este una dintre cele mai bune luni pentru tine, în 2022, în toate domeniile vieții. Prin urmare, încercați să vă distribuiți corect resursele pentru a acoperi toate zonele și a obține rezultatul maxim.

VĂRSĂTOR - Periodic, ești copleșit de tristețe și amintiri din trecut. Drept urmare, în loc să petreci timpul în mod eficient, ai tendința de a relua aceeași situație în memorie și de a te învinovăți pentru anumite lucruri. Această vă creează o tensiune nervoasă severă. Să te scoți din această stare nu este ușor, dar este posibil: cu cât mai multă libertate și mai puține prejudecăți. Într-o situație neobișnuită, îți poți întâlni partenerul idea,l care te va ajuta să scapi de gândurile sumbre. Dacă ceva nu a funcționat în relațiile personale în februarie, nu-ți face griji, luna viitoare circumstanțele vor fi în favoarea ta.

PEȘTI - Ca un magnet atragi membri de sex opus. Relațiile pot fi volatile, uneori este dificil de prezis cum se va transforma situația. Problemele încep să se manifeste sub formă de gelozie,  apar certuri și nu-și poți exprima dorințele. Problemele de dragoste legală și căsătorie devin relevante, deși soluția lor nu va apărea luna aceasta. Romantismul, simpatia reciprocă, ajutorul partenerilor vă umple viața cu bucurie și bunătate. Nu vă grăbiți să trageți concluzii: luna viitoare situația se poate schimba.


Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel