Horoscopul dragostei pentru 2022: Zodiile acestea vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop: Patru cupluri se vor forma în luna aprilie. Iată între cine se înfiripă o poveste de dragoste
Horoscop: Patru cupluri se vor forma în luna aprilie. Iată între cine se înfiripă o poveste de dragoste

În 2022, nativii din toate semnele zodiacului vor simți o schimbare în viața personală. Unii își vor dori mai multă  libertate în relații, alții, dimpotrivă, vor dori să se căsătorească. Horoscopul iubirii promite noi oportunități și îi sfătuiește pe toți reprezentanții semnelor zodiacului să renunțe la frici și îndoieli. În iarna anul 2020, multe cupluri vor fi gata să-și ducă relația la un nivel mai superior și vor decide să se căsătorească. Vorbim aici despre reprezentanții elementelor de apă și pământ: Taur, Capricorn, Fecioară, Pești, Rac și Scorpion.

Berbec - Primele două luni ale anului pot fi provocatoare pentru viața personală. Unii nativii vor observa că relația în care se află îi strâmtorează, de aceea vor avea nevoie de libertate. Cu toate acestea, în martie-aprilie situația va reveni la normal. În această perioadă, sunt posibile să cunoașteți persoane noi. În luna mai, veți traversa o perioadă de dragoste și romantism.

Atunci, nativul Berbec se va simți fericit. Luna iulie este bună și pentru întâlniri, dar ar trebui să fii pregătit, deoarece relația care va apărea ar putea să nu fie de lungă durată. Lunile septembrie, noiembrie și decembrie vor fi stabile, fără multe evenimente. Octombrie poate recrea tensiune în relații și se poate ajunge la despărțiri.


Taur - Sfârșitul anului 2021 până în februarie 2022, este un moment favorabil pentru nativii Taur, care doresc să legitimeze relația. Aprilie este o lună plină de dragoste, o lună în care Taurii își pot întâlni o nouă dragoste. Această relație are toate șansele să devină de lungă durată. Vara va fi un moment foarte bun pentru dragoste. Relațiile se vor dezvolta armonios, iar neînțelegerile care apar pot fi corectate prin comunicarea cu partenerul. 

Sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie poate fi un moment dificil, deoarece apare posibilitatea unor conflicte și despărțiri. A doua jumătate a lunii septembrie va fi ușoară și armonioasă. În noiembrie și începutul lunii decembrie urmează o nouă perioadă dificilă, de aceea trebuie să evitați conflictele.

Horoscopul dragostei pentru 2022. Previziuni pentru toate zodiile

 

Gemeni - În martie-aprilie 2022, nativii sunt sfătuiți să se gândească la mutarea relației la un nivel superior. Cea mai favorabilă perioadă a anului pentru Gemeni este sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie. În această perioadă, Venus trece prin Gemeni, ceea ce crește probabilitatea unor cunoștințe, precum și o nouă perioadă romantică într-o relație deja stabilită.

Pe de altă parte, prima jumătate a lunii iulie poate deveni instabilă, iar reprezentanții semnului și-ar putea dori mai multă libertate. De la sfârșitul lunii august și toată luna septembrie urmează o perioadă dificilă: unele cupluri se vor separa. Probleme similare pot reapărea în luna noiembrie și la începutul iernii. Este important să fiți deosebit de atenți cu partenerii, în aceste perioade.

 

Citiți și: Horoscopul norocului pentru 2022. Semnele zodiacului care vor avea parte de bogăție, dragoste și sănătate de fier

 

Rac - Pentru nativi, anul va fi destul de stabil în sfera dragostei. Singura excepție sunt lunile de iarnă, deoarece atunci sunt posibile mai multe conflicte și despărțiri. Racii vor dori să se căsătorească, însă se pot confrunta cu neînțelegeri din partea partenerului. În lunile de primăvară, vară, precum și în luna septembrie urmează o perioadă de dragoste pentru reprezentanții zodiei.

În iulie și începutul lunii august, Venus va traversa semnul Racului și se va conecta cu Lilith. Dragostea va deveni mai puternică, emoțiile vor fi mai intense, iar sentimentele pot pune începutul unei noi relații. În octombrie, va urma o perioadă dificilă, presărată cu certuri și confruntări în cuplu.

Leu  - Anul 2022 nu va fi stabil în plan personal. Cea mai dificilă etapă sunt lunile martie-aprilie, iunie. În acest moment, zona relațiilor va fi  furtunoasă, fiind posibile certuri și despărțiri. Lunile mai, iunie și iulie sunt benefice pentru a cunoaște noi persoane. Cu toate acestea, Leii ar trebui să țină cont de faptul că relația care va începe la sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie este puțin probabil să fie serioasă și de lungă durată.

Lunile august și septembrie sunt favorabile căsătoriei. Din octombrie până în decembrie, reprezentanții elementului foc au o perioadă armonioasă în viața personală.

Fecioară - La începutul anului, Fecioarele intră într-o perioadă favorabilă căsătoriei. În luna aprilie, ar trebui să fii vigilente: pot fi înșelate de partener. Prin urmare, mulți dintre nativi vor trece prin dezamăgiri. Lunile de vară și începutul toamnei vă vor oferi momente romantice și noi cunoștințe.

De la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii august urmează cea mai strălucitoare și memorabilă perioadă pentru reprezentanții semnului. Conflicte mici în relații pot apărea la sfârșitul lunii noiembrie și la începutul lunii decembrie, scrie kp.ru.

Vezi si: Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

 

Balanță -  În luna mai sunt posibile neînțelegeri cu partenerul. În luna iulie veți cunoaște persoane noi, dar dar este puțin probabil să stabiliți o relație serioasă, despărțirea fiind posibilă la mijlocul lunii.

La sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie, mulți reprezentanți ai semnului vor muta relațiile la un nivel superior. În octombrie, sunt posibile noi relații de dragoste, iar nativii Balanța vor fi îndrăgiți de reprezentanții sexului opus. Până la finalul anului, Balanțele vor traversa o perioadă armonioasă și fără conflicte.

Scorpion - La începutul anului, Scorpionii se află într-o perioadă bună pentru a avansa relația într-o etapă mai serioasă și pentru a se căsători. În lunile aprilie - mai veți cunoaște persoane noi. O perioadă similară este așteptată și în lunile iulie-august, când Scorpionii vor fi copleșiți de emoții și sentimente.

Mici conflicte cu partenerii, precum și despărțiri sunt posibile în lunile iunie și septembrie. Cu toate acestea, de la mijlocul primei luni de toamnă, relațiile vor deveni mai armonioase și mai stabile. Scorpionii vor avea parte de o mulțime de sentimente și înțelegere. Luna noiembrie poate fi și o lună dificilă: sunt posibile conflictele și nativii vor dori să se elibereze de restricțiile impuse de o persoană dragă.

Săgetător - În prima jumătate a anului, Săgetătorii vor avea parte de o perioadă foarte favorabilă în dragoste. În luna mai, începe o perioadă bună pentru reprezentanții acestui semn, care își port întâlni sufletul pereche. În iulie, există pericolul despărțirii.

O altă lună în care Săgetătorul poate simți tensiune în zona iubirii este septembrie. În această perioadă, sunt posibile neînțelegeri între parteneri. În noiembrie-decembrie, reprezentanții zodiei vor fi înconjurați de atenție și dragoste. Vor avea o perioadă luminoasă, favorabilă relațiilor și romantismului.

 

Horoscopul financiar. Posibilitățile fiecărei zodii de a câștiga bani ușor. Săgetător, unul dintre cele mai norocoase semne

 

Capricorn - Începutul anului, va fi pentru Capricorni plin de romantism și dragoste.  Acest timp este favorabil pentru consolidarea relațiilor existente și a căsătoriei. Luna aprilie va fi, de asemenea, o lună excelentă pentru zona iubirii. Iunie, mijlocul lunii septembrie și noiembrie sunt o perioadă de armonie și înțelegere reciprocă cu partenerul. La sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august, Capricornii ar trebui să-și controleze emoțiile și să devină mai empatici față de partenerul lor pentru a menține relația.

În această perioadă, există riscul de trădare din partea partenerului sau chiar Capricornii înșiși vor dori mai multă libertate. În acest moment, reprezentanții semnului pot începe o poveste de dragoste, dar există posibilitatea de a se încurca în sentimente. În octombrie, sunt posibile certuri și neînțelegeri cu un partener, de aceea Capricornul ar trebui să fie mai tacticos și mai atent.

Vărsător - Nativii vor dori mai multă libertatea și extinderea granițelor în sfera vieții lor personale pe tot parcursul anului. Reprezentanții singuri ai acestei zodii vor lega noi relații. Nativii Vărsător, care sunt deja într-o relație, vor simți armonie în martie-aprilie.

În a doua jumătate a lunii iulie, apar dificultăți în relație din cauza restricțiilor impuse de partener. Cea mai aglomerată perioadă sunt lunile iunie și septembrie. Sunt posibile conflicte și un puternic dezacord cu partenerul. La sfârșitul anului va urma o perioadă calmă, plină de armonie și stabilitate în zona relațiilor. Astrele promit Vărsătorului că  nu va fi singur de sărbătorile de iarnă.

Pești - Lunile de iarnă sunt favorabile pentru căsătorie sau stabilirea unei locuințe comune. Peștii își vor aminti luna aprilie ca o  perioadă plină de dragoste. Reprezentanții singuri vor cunoaște mai multe persoane și vor putea alege cu cine să intre într-o relație. Vara, nativii Pești vor avea parte, de asemenea, de o perioadă plină de armonie și noi cunoștințe romantice.

Cea mai strălucitoare și mai memorabilă relație va apărea din luna iulie până la începutul lunii august. Sunt posibile neînțelegeri în relații  în septembrie, la sfârșitul lunii noiembrie, precum și începutul lunii decembrie.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel