Horoscop, vineri, 8 mai 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Pentru Pești, astăzi va fi nevoie să se valideze singur
Pentru Pești, astăzi va fi nevoie să se valideze singur

Horoscop. Fecioarele sunt puse pe harță, iar colegii chiar nu au dispoziția necesară să îi suporte.

Berbec

Acțiunile tale de astăzi vor avea repercusiuni asupra vieților prietenilor. Ori îi implici și pe ei, ori vrei să le rezolvi o parte din probleme.

Taur

Partenerul nu se simte în siguranță și te roagă să fii alături de el, să îl asculți sau să îl protejezi. Va fi ca un copil mic speriat de lumea mare.

Gemeni

Te-ai săturat de regrete. Ai recunoscut că ai făcut greșeli, ți-ai cerut iertare, dar pentru unii nu este deloc de ajuns. 

Rac

Emoțiile zilei de ieri își fac apariția și azi în viața ta. Depinde doar de tine câtă putere le dai și cum alegi să le folosești. 

Leu

Primești semnale de la locul de muncă referitoare la o viitoare implicare a ta într-un proiect mai important. Parcă îți mai revine pofta de viață.

Fecioară

Vei fi pus pe harță, iar colegii chiar nu au dispoziția necesară să te suporte. Spre seară, vei fi foarte ironic și cu membrii familiei. 

Balanță

Fără să îți dai seama, vei fi foarte superficial. Nu vei implica timp și energie în niciun proiect serios. Vrei să treaca ziua pe lângă tine.

Scorpion

Simți că nu mai ai timp pentru nimic. Faci totul sub presiune, dar vei vedea că nu vor fi deloc rezultatele așteptate.

Săgetător

Le reproșezi celorlalți că se mișcă prea încet, că sunt indolenți sau că nu au spirit competitiv. Crezi că fără ei nu poți reuși nimic. 

Capricorn

La serviciu, totul merge ca pe roate. Parcă toată lumea vrea să te sprijine să pleci mai repede acasă. Seara ar fi bine să eviți acțiunile obositoare.

Vărsător

Ești foarte ambițios și nu te lași până nu reușești tot ce ți-ai propus. Ceilalți te vor vedea ca pe o persoana foarte curajoasă. 

Pești

Astăzi va fi nevoie să te validezi singur. Nu aștepta de la alții să umple golurile tale, ci încearcă să te ocupi doar tu de nevoile tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel