Horoscop, vineri, 5 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gemeni trebuie să-și  asculte intuiţia
Gemeni trebuie să-și asculte intuiţia

Horoscop. Tauri, ziua voastră va fi liniştită şi relaxantă, după ce veţi îndeplini acele sarcini urgente pe car ele-aţi lăsat până pe ultima sută de metri, iar Leii sunt nevoiți să amâne o discuție importantă cu partenerul de viață, din cauza unor stări de nostalgie.

Berbec

Berbeci, staţi departe astăzi de conflicte, mai ales la serviciu. Încercaţi să oferiţi înţelegere şi să fiţi răbdători cu acele persoane care nu au experienţă. Ajutaţi şi veţi obţine ajutor la rândul vostru. În dragoste,a strologii vă recomandă să fiţi cumpătaţi, până la urmă trebuie să aveţi ochi doar pentru persoana iubită.

Taur

Tauri, ziua voastră va fi liniştită şi relaxantă, după ce veţi îndeplini acele sarcini urgente pe car ele-aţi lăsat până pe ultima sută de metri. S-ar putea să primiţi o veste foarte importantă. Un apel telefonic vă poate schimba viaţa şi felul de a privi lucrurile de acum înainte. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi la dorinţele pe care le-aţi putea materializa.

Gemeni

Gemeni, ascultaţi-vă intuiţia. Dacă vreţi să invitaţi pe cineva la o întâlnire romantică, ce mai staţi pe gânduri? Profitaţi de fiecare oportunitate care vă apare în cale. La serviciu aţi putea face schimbări, aţi putea să vă deschideţi o afacere proprie şi să prosperaţi pe cont propriu. Cine ştie, poate aşa veţi obţine cu adevărat succesul.

Rac

Oricât ar încerca Racii să se ferească de probleme, acestea vor veni în valuri și din ce în ce mai complexe. Pe plan sentimental, nativii din zodia Rac sunt măcinați de comportamentul persoanei iubite, pe care îl consideră misterios sau de-a dreptul bizar. Este posibil ca la mijloc să stea un secret care ar putea zdruncina din temelii relația, așadar se recomandă prudență și, pe cât posibil, calm.

Leu

Leii sunt nevoiți să amâne o discuție importantă cu partenerul de viață, din cauza unor stări de nostalgie. Dintr-un motiv care le scapă, nativii din zodia Leu sunt încărcați de emoție, iar amintiri din trecut revin cu o forță care copleșește. Înainte de a face un pas important în relația de cuplu este necesar ca aceste probleme să fie rezolvate. Pe cât posibil, încearcă să discuți cu un prieten apropiat, care a trecut prin asemenea clipe și știe cum pot fi depășite.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mai atente cu cei din jur. Mult prea organizate, au tendința de a da milităria jos din pod, spre nemulțumirea colegilor și a prietenilor. Nici persoana iubită nu pare a fi scutită de exigența nativilor din zodia Fecioară, obișnuiți ca totul să meargă în perfectă ordine. Cei dragi au dorințele și nevoile lor și trăiesc după un ritm propriu, nu încerca să forțezi nota, chiar dacă ai intenții bune.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel