Horoscop, vineri, 31 iulie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Astăzi, Leii  sunt prea exigenți cu ei
Astăzi, Leii sunt prea exigenți cu ei

Horoscop. Partenerul Vărsătorilor îi atenționează că nu le fac loc în agenda lor și că nu mai acceptă această situație. 

Berbec

Refuzi să preiei prea multe responsabilități, vrei să pleci mai devreme de la serviciu. Evită să întri in conflictele apropiaților.

Taur

Ai grijă la ce vrei să îți cumperi astăzi! Vei fi tentat să crezi foarte ușor reclama și ce este în vitrină, adică lucruri frumoase și inutile.

Gemeni

Deși trebuie să iei repede niște decizii, ceilalți te vor bruia și te vor ține într-o confuzie totală. Ar fi bine să mai ceri o amânare.

Rac

La serviciu, apar proiecte pe ultima sută de metri și vei fi nevoit să anulezi planurile cu prietenii sau familia. Aceștia te vor înțelege.

Leu

Astăzi ești prea exigent cu tine, te judeci prea rău. Încearcă să îți recunoști fricile și să nu le lași să îți conducă viața.

Fecioară

Persoana iubită vrea să petreacă mai mult timp cu tine. Acceptă și planurile prietenilor, dar și-ar dori să fie ea prioritatea ta.

Balanță

În jurul tău este nevoie de diplomație, iar tu ai din plin. Vei reuși să fii factorul pacifist de la serviciu sau din cadrul anturajului.

Scorpion

Nu aștepți cu nerăbdare weekend-ul pentru că știi că nu vei scăpa nici atunci de muncă. Colegii îți spun că ești cam agresiv.

Săgetător

Un singur lucru este pe lista ta: distracția. Nu îți stă capul la muncă deloc. Te interesezi de cum îți poți petrece timpul liber.

Capricorn

Te lasă rece orice. Vei privi totul cu mare detașare și vei dori să te implici în proiecte care necesită doar prezența ta.

Vărsător

Partenerul te atenționează că nu îi faci loc în agenda ta și că nu mai acceptă această situație. Va trebui să te conformezi.

Pești

Ești nemulțumit de locuința ta, vrei să faci curățenie, să arunci din lucrurile vechi sau să cumperi obiecte decorative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel