Horoscop tarot. Predicția cărților pentru perioada 24 aprilie - 30 aprilie 2022. Leii și Peștii au noroc în dragoste

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop tarot. Predicția Tarotului pentru perioada 24 aprilie -30 aprilie, 2022
Horoscop tarot. Predicția Tarotului pentru perioada 24 aprilie -30 aprilie, 2022

Citiri săptămânale în cărțile de tarot: Tarot, predicție pentru 24 aprilie-30 aprilie 2022. Ce le rezervă cărțile pentru Leu, Fecioară, Scorpion, Săgetător și celelalte semne zodiacale pentru această săptămână?

Tarot. Berbec (20 martie - 21 aprilie)

 

Dragoste: Cinci de Monede

Stare de spirit: Șase de Spade

Cariera: As de Bâte

Cei din domeniile creative se pot bucura pentru că au o săptămână plină de satisfacții financiare. Partenerul este posibil să vă acorde o încredere enormă. Bucurați-vă de această afecțiune neașteptată și nu vă rețineți atunci când vi se cere să răspundeți pozitiv. Este posibil să primiți câștiguri financiare din investițiile făcute în trecut în diferite bunuri. Munca poate rămâne solicitantă toată săptămâna, însă dacă trageți tare vă veți evidenția față de concurență. Sănătatea vă sfătuiește să renunțați la mâncărurile bogate în ulei și să optați pentru alimente vegetale bogate în fibre. O decizie importantă privind cumpărarea sau vânzarea unei case sau a unei proprietăți vă poate frământa. Consultați-vă mai întâi cu familia dumneavoastră.

Numărul norocos: 7

Culoarea norocoasă: Crem

 

Vezi aici ce reprezintă fiecare carte de tarot

 

Tarot. Taur (21 aprilie - 20 mai)

 

Iubire: Magicianul

Stare de spirit: Faetonul

Carieră: Trei de Bâte

S-ar putea să reușiți să îndepliniți sarcini dificile datorită voinței și capacității de a vă modela cu ușurință. Locul de muncă este posibil să fie încărcat cu o vibrație pozitivă în această săptămână. S-ar putea să reușiți să vă finalizați obiectivele înainte de termen. Săptămâna aduce perspective bune pe plan financiar. Cei care sunt implicați într-o afacere de familie sau în comerț pot obține profituri frumoase. Tehnicile de relaxare pot ajuta foarte mult la ameliorarea stresului și a durerilor musculare. S-ar putea să trebuiască să păstrați relație în secret până când amândoi decideți să treceți la nivelul următor. O vizită spontană la prieteni sau organizarea unei reuniuni de familie este posibil să vă dea energie. Va trebui să fiți vigilent cu deciziile legate de proprietate.

Numărul norocos: 6

Culoare norocoasă: Cafeniu

 

Tarot. Gemeni (21 mai - 21 iunie)

 

Iubire: Nebunul

Stare de spirit: Stăpâna

Carieră: Trei de spade

S-ar putea să aveți parte de o creștere a nivelului de încredere, ceea ce este posibil să vă ajute să aveți performanțe mai bune. Se preconizează un beneficiu monetar sau o recunoaștere socială pentru o treabă făcută perfect. Investițiile în speculații vă pot aduce mici profituri, astfel încât să puteți merge mai departe cu planurile dumneavoastră. Medicația adecvată, modificările în dietă pot ține la distanță afecțiunile cronice. Pot avea loc evenimente festive acasă și este posibil ca cei dragi să participe cu toată inima la ele. Totul decurge cu dragoste în relația sentimentală, iar partenerul este posibil să fie foarte loial și atașat. Cei care negociază o proprietate se pot aștepta să încheie afacerea favorabil, în condiții avantajoase.

Numărul norocos: 9

Culoarea norocoasă: Roșu

 

Tarot. Rac (22 iunie - 22 iulie)

 

Iubire: Steaua

Stare de spirit: Cavalerul de spade

Carieră: As de Bâte

Norocul este posibil să fie de partea ta și se anunță zile mai bune. S-ar putea să vă reîntâlniți cu vechi prieteni și să vă distrați împreună în compania lor. Profesioniștii activi pot primi oportunități de a lucra în misiuni prestigioase în străinătate. Acordați-i persoanei semnificative atenția cuvenită pentru a readuce romantismul în relația voastră de iubire. Este posibil să plasați surplusul de capital în acțiuni sau să cumpărați un vehicul în zilele următoare. Este posibil să reușiți să construiți o relație mai puternică cu copiii. Atitudinea ta altruistă promovează înțelegerea reciprocă între ceilalți membri. Este posibil ca unii dintre voi să fie nevoiți să se străduiască să scape de afecțiunile recurente care vă tulbură de mult timp.

Numărul norocos: 8

Culoare norocoasă: Albastru deschis

 

Tarot. Leu (23 iulie - 23 august)

 

Iubire: Doi de spade

Stare de spirit: Justiție

Carieră: Regele de monede

Căutarea cunoașterii de sine și a creșterii ca individ vă poate face să vă dublați eforturile. S-ar putea să nu vreți să vă opriți până nu vă atingeți obiectivele. Sărbătorirea unei ocazii de bun augur poate răspândi bucurie și veselie în atmosferă. Durerile minore sunt susceptibile să se agraveze, provocându-vă disconfort. S-ar putea să fiți nevoit să luați o pauză de la muncă pentru a vă odihni bine. Banii proveniți dintr-o sursă suplimentară de venit s-ar putea să nu fie suficienți pentru a vă echilibra cheltuielile, așa că aveți grijă la cheltuieli. Evitați să vă împărtășiți planurile cu colegii de serviciu sau cu prietenii falși, deoarece riscul de a fi înșelat este prea mare. Relațiile romantice pot rămâne incitante, deoarece este posibil ca partenerul să vă răspundă reciproc la sentimente.

Numărul norocos: 4

Culoare norocoasă: Mov

 

Tarot. Fecioară (24 august - 23 septembrie)

 

Iubire: Nouă de bâte

Stare de spirit: Marele Preot

Carieră: Cumpătarea

Firea ta curajoasă are toate șansele să te ducă undeva. Este posibil să lucrați fără încetare pentru a vă îndeplini visele. Săptămâna pare vibrantă în ceea ce privește cariera voastră și s-ar putea să faceți parte din cercul interior de bază. Nu ezitați să vă exprimați deschis sentimentele și să găsiți o modalitate de a vă mulțumi persoana iubită. Romantismul este gata să devină mai profund și mai puternic. S-ar putea să trebuiască să căutați o sursă suplimentară de venit, deoarece intrarea într-o situație de criză este în cărți pentru unii. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să vă bucurați de o bunăstare emoțională și fizică sănătoasă. Acest lucru s-ar putea să se vadă în rutina zilnică. Diferențele de opinie între membrii familiei cu privire la o proprietate ancestrală pot izbucni frecvent. Încercați să rezolvați cu calm.

Număr norocos: 5

Culoare norocoasă: Galben deschis

 

Tarot. Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

 

Iubire: Diavolul

Stare de spirit: Roata Destinului

Carieră: Turnul

Poți naviga liniștit prin ape agitate în toate aspectele vieții tale. Fie că este vorba de viața personală sau de cea profesională, ați putea gestiona totul cu ușurință. Pe plan sentimental, este posibil să întâlniți o persoană interesantă, cu care este posibil să începeți o nouă relație. Sunt șanse să luați parte la activități sportive pentru a vă menține în formă. Yoga ar putea fi, de asemenea, benefică pe termen lung. Neînțelegerile ar putea perturba atmosfera domestică liniștită. Faceți eforturi pentru a restabili normalitatea. Va trebui să fiți atent la cheltuieli, deoarece acestea v-ar putea dezechilibra bugetul. Nu vă lăsați copleșit la confruntarea cu situații dificile pe plan profesional. Ar trebui să faceți o pauză înainte de a lua o decizie serioasă.

Numărul norocos: 3

Culoarea norocoasă: Verde

 

Tarot. Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

 

Iubire: Doi de Monede

Stare de spirit: Pustnicul

Carieră: Cinci de bâte

Nu vă lăsați descurajat de încetiniri, deoarece acestea vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede. Fiți perseverent în eforturile și strădaniile dumneavoastră pentru a vă îndeplini visele. Beneficiile unei activități fizice intense își vor arăta efectele asupra bunăstării tale generale. Șansele de a primi o promovare mult așteptată sunt mari, deoarece șeful ar putea fi impresionat de munca ta. Nu vă bazați doar pe slujbă pentru o poziție financiară stabilă. Este posibil să doriți să economisiți pentru nevoi de urgență. Înțelegerea reciprocă între membrii familiei poate ajuta la fortificarea relațiilor voastre. Dezgroparea trecutului partenerului îl poate supăra pe acesta, ceea ce este posibil să creeze fisuri în relația. Înțelegeți natura celuilalt pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună.

Numărul norocos: 2

Culoarea norocoasă: Gri

 

Tarot. Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

 

Dragoste: Dreptatea

Stare de spirit: Soarele

Carieră: Nebunul

Aveți șanse să puneți la bătaie toate puterile pentru a obține succesul, care s-ar putea să vă fi scăpat de mult timp. Va fi o idee bună să reflectați asupra acțiunilor din trecut. Acest lucru ar putea contribui la aducerea unor schimbări adecvate în unele aspecte care ar putea să vă lipsească. S-ar putea să reușiți să faceți față cu succes unor responsabilități suplimentare la locul de muncă. Acest lucru este posibil să vă aducă o creștere neașteptată a salariului. Este posibil să vă bucurați de compania celor dragi în această săptămână. Un nou proiect de afaceri este posibil să decoleze, aducând profituri în următoarele săptămâni. Recunoaste adevăratele sentimente față de partenerul tău pentru a adăuga o scânteie și profunzime relației romantice.

Numărul norocos: 13

Culoarea norocoasă: Roz

 

Tarot. Capricorn (22 decembrie - 21 ianuarie)

 

Iubire: Diavolul

Stare de spirit: Stăpânul

Cariera: Doi de monede

O anumită întorsătură a evenimentelor este posibil să vă afecteze și să aducă schimbări pozitive majore în comportamentul dumneavoastră. Acest lucru vă poate face să priviți lumea cu o abordare mai optimistă. Cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă pot obține un job de invidiat, cu o remunerație frumoasă. Dacă a existat o perioadă de turbulențe acasă, fiți sincer pentru a rezolva permanent conflictele. Armonia va domni cu siguranță. Schimbări pozitive în stilul de viață pot fi necesare pentru a vă readuce sănătatea la normal. O oportunitate de afaceri profitabilă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți poziția financiară. În relația dumneavoastră pare să se pregătească o furtună. Așadar, este nevoie urgentă să vă calculați cuvintele. O excursie la un parc de distracții cu familia poate ajuta la readucerea veseliei.

Numărul norocos: 8

Culoare norocoasă: Negru

 

Tarot. Vărsător (22 ianuarie - 19 februarie)

 

Iubire: Trei de monede

Stare de spirit: Dreptatea

Carieră: Lumea

Aveți șanse să mergeți înainte cu un sentiment de încredere. Șansele de a vă îndeplini obiectivele personale sunt foarte mari în această săptămână. În cursul ei ar putea apărea un început de relație romantică nouă, care este posibil să funcționeze bine pe termen lung. Așadar, fiți deschis la întâlniri cu oameni noi. Este posibil să gestionați presiunea de la locul de muncă cu calm, ceea ce vă va impresiona seniorii. Puteți discuta unele probleme importante cu prietenii, deoarece este posibil ca aceștia să vadă lucrurile mai obiectiv. Țineți sub control cheltuielile excesive. Acest lucru vă poate salva de la o criză monetară și, de asemenea, de o nevoie urgentă de împrumut. O creștere a nivelului de stres vă poate aduce afecțiuni minore. Monitorizarea stării de sănătate vă poate ajuta să evitați să le agravați și mai mult.

Numărul norocos: 6

Culoare norocoasă: Turcoaz

 

Tarot. Pești (20 februarie - 20 martie)

 

Dragoste: Trei de bâte

Stare de spirit: Magicianul

Carieră: Turnul

Continuați să vă străduiți să vă îndepliniți obiectivele. Vă puteți lua o zi liberă de la serviciu pentru a vă relaxa și a vă reface. Acest lucru poate contribui la o viață sănătoasă. Entuziasmul tău de a întreprinde lucruri noi este posibil să fie apreciat. Cei asociați cu domeniul tehnic au șanse să se descurce extrem de bine în această săptămână. Orice neînțelegeri în curs de desfășurare între membrii familiei poate lua sfârșit acum. Cineva ar putea încerca să vă convingă să vă descotorosiți de bani. Luați în considerare sfaturile sau gândurile de rezervă ale cuiva înainte de a investi. Pe plan sentimental, săptămâna promite să fie plină de suișuri și coborâșuri. Este posibil ca un partener romantic să caute o limită de timp pentru a oficializa relația. Este bine să faceți acest pas pentru a salva legătura cu acea persoană, deoarece este foarte importantă.

Numărul norocos: 13

Culoarea norocoasă: Portocaliu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel