Horoscop tarot de weekend 8 - 10 aprilie 2022. Berbec, fii foarte atent! Scorpion, primești bani. Ce zodie a luat cartea cea mai bună

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop tarot. Află ce au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare semn zodiacal pentru 14 iunie 2022. Previziuni complete
Horoscop tarot. Află ce au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare semn zodiacal pentru 14 iunie 2022. Previziuni complete

Iată horoscopul tarot pentru weekendul 8 - 10 aprilie 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, viață și carieră.

Berbec

Vineri vei lua o decizie importantă care te va face să crești mai mult la locul de muncă, doar amintește-ți că nu ar trebui să discuți din timp planurile tale pentru ca acestea să nu iasă la iveală. Ești cel mai puternic din zodiac, de aceea oamenii se bazează pe tine, așa că încearcă mereu să dai cele mai bune sfaturi. Cumpără bilete de avion last minute pentru a-ți vizita familia.

Vei avea o lovitură de noroc pe 9 aprilie cu numerele 23, 29, încearcă să nu fii atât de bun și organizează-ți sentimentele. Amintește-ți că dacă dăruiești iubire, primește iubire. În cartea de tarot ai luat Diavolul, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii atent cu prietenii și oamenii din munca ta care se deghizează în oameni buni, dar nu sunt așa. Fii foarte atent și nu îți împrumuta banii sau bunurile. Decide să-ți pictezi casa și rearanjează-ți mobilierul pentru a-ți reînnoi energiile.

Taur

Amintiți-vă că este foarte important să fiți mereu la curent cu economia dumneavoastră. Semnul tău, elementul său este pământul și asta te face să te gândești de mai mult de două ori la ceea ce vei face. În acest weekend încerci să iei o decizie de muncă, astfel încât să poți crește ca persoană pentru că stelele sunt în favoarea de a avansa profesional. Vei continua cu partenerul tău foarte stabil și vei trăi un weekend de mare pasiune și conviețuire. Este posibil ca sâmbătă să fii la locul tău de muncă sau la un curs de perfecționare. Primești vestea de ultimă oră că o rudă se căsătorește, care îți va oferi o mare bucurie.

În cartea de tarot a ieșit Împăratul, ceea ce înseamnă că vei ajunge foarte departe în chestiuni de muncă, că trebuie doar să fii foarte perseverent și să nu te lași învins, că succesul este al tău în aceste zile. Deja pregătești o excursie de Paște, încearcă să-ți gestionezi mai bine banii ca să nu te trezești în necazuri financiare. Numerele tale norocoase sunt 01, 14 cea mai bună zi a ta este 09 aprilie.

Gemeni

Weekendul acesta vei avea pace cu tine și familia ta. Amintește-ți că semnului tău îi place foarte mult compania celor dragi, așa că încearcă să te relaxezi și să nu cauți probleme acolo unde nu există, că cel mai important lucru din viața noastră este să fim fericiți. Vinerea aceasta urmează să procesați un credit pentru o mașină sau plata cardului dumneavoastră de credit. Primește recunoaștere la locul de muncă și o să fii plătit pentru vacanțe. Amintește-ți că ești geamănul zodiacului și asta te face viclean și inteligent, așa că pune în practică.

Faceți o afacere în weekend care vă va merge foarte bine. O dragoste îți pleacă din cauza problemelor de gelozie. Vei avea un noroc pe 08 aprilie cu numerele 01, 29. În cartea de tarot ai primit Marele Preot, ceea ce înseamnă că vei avea mult ajutor în aceste zile. 

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

Rac

Vei avea o lovitură de noroc cu numerele 07, 19 și încearcă să folosești mai mult culoarea albastru și roșu pentru a atrage mai multă abundență. Vei putea vedea și un proiect de lucru pe care îl aveai în așteptare finalizat. Amintește-ți că zodia ta este foarte dedicată tot ceea ce face și până când este gata, se simte bine și în această zi ți se vor pune multe probleme de muncă.

Ai grijă de problemele de stres și încearcă să ai o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice pentru a nu te presa atât de mult. O dragoste din străinătate sosește și decide să fie alături de tine câteva zile în vacanță și vei vorbi despre a avea o relație mai formală cu partenerul tău. Un prieten te caută pentru a-l susține într-o problemă, încearcă să nu-i dai atât de multă importanță. În cartea de tarot ai primit Roata Norocului, ceea ce înseamnă că vei avea mare noroc în tot ceea ce întreprinzi și nu te îndoi că norocul va fi de partea ta în aceste zile.

Leu

Vineri o fii cu multe probleme în viața ta profesională și personală. Amintește-ți că zodia ta are un caracter foarte temperamental. Îți recomand să încerci mereu să analizezi ceea ce vei spune și să rezolvi tot ce te poate stresa. Primiți invitația de a merge la un grătar sau de a merge la plajă cu familia. Îți repari casa și decizi să o văruiești. Ai grijă de problemele intestinale sau stomacale, încearcă să controlezi alcoolul și grăsimile din alimente. Nu căuta acea iubire care a plecat, amintește-ți că este mai bine și încearcă să cunoști oameni mai compatibili cu zodia ta precum Berbecul și Balanța.

Vei avea un noroc pe 9 aprilie cu numerele 25, 11. În cartea de tarot a ieșit Soarele, ceea ce înseamnă că ai mereu nevoie de steaua rege pentru ca energia ta pozitivă să se înmulțească, de aceea îți recomand să te plimbi dimineața și să comunici cu Dumnezeu și vei vedea cum ușile abundenței urmează să se deschidă.

Fecioară

Amintește-ți că ești în cel mai bun moment pentru a crește economic și acest weekend va fi plin de idei noi pentru a fi mai bun în viața ta, așa că nu ezita. Este timpul să te reinventezi. Ai grijă de durerile de cap și migrene, încearcă să te plimbi și să ții o dietă departe de cafea și băuturi carbogazoase. O dragoste din trecut te caută. Prietenii vă invită să plecați într-o excursie. Veți avea ocazia în acest weekend să vă întâlniți cu rude pe care nu le-ați mai văzut de mult.

Numerele tale norocoase sunt 03, 99. În horoscopul Tarot ai primit cartea Judecății, ceea ce înseamnă că este timpul să închizi episoadele din viața ta care te-au lăsat foarte marcat și să începi din nou o nouă etapă. Vor fi câteva zile de reînnoire din toate punctele de vedere pentru semnul tău.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

 

Horoscop tarot de weekend 8 - 10 aprilie 2022

 

Balanță

Vineri va fi o zi plină de schimbări radicale în viața ta. Amintește-ți că acest weekend va fi foarte important pentru zodia ta și te face să te reinventezi în viața personală. Încercați să aveți grijă de durerile de spate și de rinichi sau consultați-vă medicul. Îți cureți casa și schimbi niște mobilier care te ajută să ai o energie mai bună în jurul tău. Nu implora acea iubire care nu mai este cu tine. Amintește-ți că ceea ce se întâmplă îți este convenabil așa că decide să întâlnesti oameni mai compatibili cu zodia ta precum Scorpionul, Săgetătorul și Peștii.

Prietenii te invită să pleci câteva zile în vacanță. Te bucuri, o să te distrezi cât mai bine. Numerele tale norocoase sunt 01, 27. În horoscopul Tarot ai primit cardul Mașinii, asta înseamnă că în viața ta vor veni noi oportunități de creștere în muncă, că te ocupi doar de problemele de fraudă și datorii și că te organizezi mai mult cu cheltuielile tale. Această carte te va ajuta să mergi mai departe în proiectul tău de viață.

Scorpion

Vineri va fi o zi plină de energii pozitive și surprize plăcute. Amintiți-vă că sunteți în momentul de a crește personal, așa că încercați să alegeți cea mai bună opțiune în domeniul muncii care să vă vină mai multe oportunități de angajare. Feriți-vă de bârfe și probleme cu un fost partener, încercați să rezolvați acea situație și rămâneți în pace.

Primești bani la care nu te așteptai și ai noroc cu numerele 18, 41. Încearcă să folosești mai mult culoarea roșie. Părinții tăi te caută pentru a te invita la o petrecere în familie. În horoscopul Tarot a ieșit cartea Asul Pentaclelor, ceea ce înseamnă că vei pleca într-o excursie cu familia, că vei fi înconjurat de vești bune în ceea ce privește munca și dragostea. Amintiți-vă că această carte este cea mai bună din tarot și împreună cu semnul dumneavoastră înseamnă că în sfârșit lăsați în urmă toată acea perioadă proastă.

Săgetător

În Horoscopul Tarot a ieșit cartea Asul Săbiilor. Înseamnă că trebuie să fii atent la trădările iubirilor și prietenilor, așa că încearcă să fii mai precaut cu ceea ce vorbești. Amintește-ți că fericirea ta este invidia celorlalți, așa că fii mai discret. De asemenea, această carte arată că veți trece înaintea oricărei probleme legale și dacă sunteți în proces de credit va fi aprobat. Cartea Asul Săbiilor din zodia ta te face hotărât și puternic, că nu trebuie să-ți fie frică de provocări și că ești în proces de schimbare a locului de muncă sau de a începe o afacere și vei fi învingător.

Vei avea o lovitură de noroc cu numerele 09, 17 și va fi un weekend de reflecție în viața personală. Dragostea unui Leu sau Berbec a venit pentru a rămâne. Cea mai bună zi a ta de 9 aprilie vine o surpriză care te va face foarte fericit.

Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

Capricorn

În horoscopul Tarot a ieșit cartea Cumpătării, ceea ce înseamnă că trebuie să îți faci timp pentru tine și că nu totul este muncă, așa că hotărăște-te să pleci acum în vacanță. Cartea îți recomandă să te lași iubit, amintește-ți că dragostea nu este complicată. Încearcă să lași prejudecățile deoparte și începe să iubești. Acest card vă oferă noroc în toate. În jocurile de noroc sau premiu vei avea noroc cu numerele 30, 24 și încearcă să folosești foarte mult culoarea galbenă.

Vei avea prosperitate, așa că nu o lăsa să treacă pe lângă tine și dacă ai o ofertă de muncă, ia-o, îți va merge foarte bine. Va fi un weekend de trezire a conștiinței și îți vei da seama de ce ai nevoie cu adevărat în viața ta. Duminică plănuiești să pleci într-o excursie cu prietenii tăi.

Vărsător

În horoscopul Tarot a ieșit cartea Magicianului, ceea ce înseamnă că vei avea o forță spirituală foarte importantă în aceste zile. Vei avea ceea ce îți dorești, amintește-ți că acest card din zodia ta înseamnă că vei lăsa acele vremuri rele în urmă și multă abundență va veni la tine. Așa că încearcă să profiți de tot. Acest card te avertizează și că în jurul vieții tale există oameni care te invidiază și îți pot provoca pierderi în viața ta, așa că încearcă să te protejezi cu o lumânare albă în ziua de 9 aprilie pentru a vă ajuta la protecție.

Vărsătorii care sunt singuri vor avea o noua iubire din zodia Balanță sau Berbec care va fi foarte compatibilă cu tine. Încercați să vă vizitați familia, amintiți-vă că ea este sprijinul vieții tale. Oferă-ți câteva zile de vacanță. Începi un regim de exerciții care te va face să arăți cât mai bine pentru această vară. Numerele tale norocoase sunt 15, 21.

Pești

În horoscopul Tarotului ai luat cartea Nebunului, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent la problemele minții tale, adică nervii și durerile de cap, acesta este punctul tău slab. Ar trebui să înveți să renunți la situațiile care te vor ajuta foarte mult să fii cel mai bun. Cineva te invită la o afacere de rețele digitale și publicitate. De asemenea, vă recomand să vă țineți mintea ocupată și să urmați un curs de autoperfecționare și de limbă străină.

În acest weekend încercați să vă acordați timp dumneavoastră și familiei, amintiți-vă că nu totul este muncă. Vei avea un noroc pe 08 aprilie cu numerele 03, 21. Decizi să-ți schimbi telefonul mobil cu unul mai nou. Rămâneți cu dieta pentru care arăți deja cel mai bine. Amintiți-vă că în aceste zile însorite trebuie să porți îmbrăcăminte mai lejeră și să-ți arăți corpul.

Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel