Horoscop tarot. Ce tip de persoană ești în funcție de ce spun Arcanele Majore despre zodia ta

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Fiecare semn zodiacal este legat de una dintre cărțile de tarot din Arcanele Majore. Cele mai multe dintre aceste cărți puternice au imagini ale unor figuri arhetipale care reprezintă esența unui tip de persoană. Vezi ce spune cartea ta de tarot despre zodia ta mai jos!

Cartea de tarot a Berbecului: Împăratul


Cartea ta de tarot este Împăratul, tipul care va fi mereu acolo când vei avea nevoie de el. Această carte reprezintă loialitatea semnului tău și abilitatea de a rămâne alături de prietenii tăi la bine și la rău. La fel ca figura regală de pe cartea ta, îți folosești autoritatea și puterea de analiză pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a-ți atinge obiectivele.

 

13. -imagine fara descriere- (carti-tarot-berbec.png)

 

Cartea de tarot a Taurului: Marele Preot


Cartea ta, Marele Preot, reprezintă învățarea de la profesori pricepuți care te pot ajuta să cauți adevăruri mai înalte prin explorarea tradițiilor încercate și adevărate. Cernând prin superficialitate, aceste suflete erudite te pot conduce la inima lucrurilor, unde intuiții profunde dezvăluie lecții de viață importante.

 

11. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-taur.png)


Cartea de tarot a Gemenilor: Îndrăgostiții


Fiecare Gemeni este binecuvântat cu o natură duală reprezentată de cartea ta de tarot, Îndrăgostiții. Punctele de cotitură pentru tine implică adesea luarea unei alegeri morale între a alege între a alege calea cea mai bună sau cea mai joasă. Această carte te încurajează să îți cântărești cu atenție opțiunile și să urmezi calea dictată de integritatea ta personală.

 

5. Foto: Capt... (carti-de-tarot-gemeni.png)


Cartea de tarot a Racului: Carul


Stai mândru și puternic în timp ce ghidezi Carul de pe cartea ta, conducând un curs stabil și ridicându-te deasupra conflictelor vieții. Chiar dacă Racul caută siguranța, tu iubești și libertatea drumului deschis, unde îți poți folosi intuiția ta foarte dezvoltată pentru a câștiga cursa.

 

8. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-rac.png)


Cartea de tarot a Leului: Leul: Puterea


Puterea reprezintă forța ta fizică - precum cea a puternicului Leu de pe cartea ta - precum și abilitățile tale emoționale, mentale și spirituale. Ca și Leul, ești binecuvântat cu mult curaj, care te ajută să depășești problemele și obstacolele.

 

13. Foto: Capt... (carti-de-tarot-leuu.png)


Cartea de tarot a Fecioarei: Eremitul


Ca și Eremitul, zis și Pustnicul, ai nevoie adesea să încetinești și să te duci în interior pentru a te concentra asupra scopului tău în viață. Imaginea de pe această carte - un bătrân - reprezintă o persoană care este obosită de lumea exterioară. Atunci când se retrage pentru a explora misterele vieții sale interioare, devine deschis și inocent ca un copil.

 

4. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-fecioara.png)

 

Vezi și: Horoscop special. Iată ce cadouri preferă fiecare zodie să primească conform astrelor


Cartea de tarot a Balanței: Justiția


Justiția ține balanța, cerându-ți să îți cântărești dorințele în raport cu nevoile tale. Pentru a ajunge la un rezultat echitabil, trebuie să-ți lași sentimentele și emoțiile deoparte. Când vei ajunge la lumina de la capătul tunelului de indecizie, vei fi capabil să servești binele suprem.

 

2. Foto: Capt... (carti-de-tarot-balanta.png)


Cartea de tarot a Scorpionului: Moartea


La fel ca și cartea ta de tarot, Moartea, întâmpini cu bucurie transformarea. Adesea îți pierzi pielea ca un șarpe, căutând să îți eliberezi spiritul și să renaști. Pentru că ești capabil să te detașezi de legăturile care îi leagă pe ceilalți, îți este ușor să îți schimbi identitatea, făcându-te persoana misterioasă pe care toată lumea vrea să o descopere.

 

10. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-scorpion.png)


Cartea de tarot a Săgetătorului: Echilibrul


La fel ca și cartea ta, Echilibrul, ești un mediator talentat, capabil să găsești un teren comun, echilibrând judecățile cu o înțelegere și o conștientizare autentică. Asemenea unui pârâu care merge constant, îți croiești drum prin orice dificultăți îți apar în cale.

 

9. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-sagetator.png)


Cartea de tarot a Capricornului: Diavolul


Cartea Diavolului te încurajează să te confrunți cu sinele tău din umbră pentru a aduna cunoștințele necesare pentru transformarea spirituală. Te sfătuiește să reflectezi asupra oricărei negativități care te-a făcut să te îndoiești de tine însuți, să o schimbi cu încredere și să te ții de cea mai înaltă viziune despre cine ești.

 

3. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-capricorn.png)


Cartea de tarot a Vărsătorului: Steaua


Cartea ta, Steaua, se concentrează pe optimismul tău. Atunci când îți dorești stelele, crezi cu adevărat că îți poți îndeplini dorințele inimii tale. Treaba ta în această lume este să îi convingi și pe alții că pot, ajutându-i astfel să îi conduci acasă în sens spiritual.

 

12. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-varsator.png)

 

Vezi și: Horoscop 16 noiembrie. Taur, e momentul să îți schimbi domeniul profesional; Fecioarele primesc un bonus: Previziuni complete


Cartea de tarot a Peștilor: Luna


La fel ca și cartea ta de tarot, Luna, ești o creatură cu stări de spirit mereu schimbătoare. Te descurci cel mai bine atunci când te armonizezi cu ciclurile naturii și le folosești pentru a-ți reîmprospăta puterile intuitive. Luna guvernează emoțiile, care sunt punctul tău forte, mai ales atunci când îți folosești firea plină de compasiune pentru a-i ajuta pe alții.

 

7. -imagine fara descriere- (carti-de-tarot-pesti.png)

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel