Horoscop special. Iată ce cadouri preferă fiecare zodie să primească conform astrelor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 30 decembrie. Gemenii își îmbunătățesc situația financiară; zi complexă și contradictorie pentru Capricorni: Previziuni complete
Horoscop 30 decembrie. Gemenii își îmbunătățesc situația financiară; zi complexă și contradictorie pentru Capricorni: Previziuni complete

Sărbătorile se apropie cu pași rapizi și trebuie să fii pregătit de luna cadourilor. Descoperă în articolul nostru ce cadouri preferă prietenii tăi să primească în funcție de zodia lor. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Moș Nicolae, Crăciunul, Sfântul Andrei și Ștefan, toate aceste sărbători urmează în linie și trebuie să începi de acum să pregătești cadourile, daca nu vrei să rămâ fără bani în luna decembrie. Dacă ești o persoană cu mulți prieteni, asta înseamnă că trebuie să cumperi și multe cadouri și s-ar putea să rămâi în pană de idei. Dar te salvează astrele! Semnele zodiacale ale prietenilor tăi sunt cheia pentru a le găsi cadoul perfect de sărbători în acest an

 

Ce cadou își dorește Berbecul 


Astrele fac ca Berbecul să fie hiperconcentrat pe carieră și pe imaginea de sine în acest moment, așa că darurile practice - cum ar fi o mașină de cafea nouă, care îi va trezi în timpul săptămânii, sau niște botine roșii care arată profi - vor primi cele mai mari (și mai sincere) mulțumiri.


Ce cadou își dorește Taurul


Prietenii noștri taurieni sunt guvernați de Venus, planeta frumuseții. Așa că este în interesul tuturor să le dăruim lucruri frumoase, inclusiv, dar fără a ne limita la genți șic, parfumuri cu miros delicios și fețe de pernă din mătase care le vor menține părul și pielea la punct. În plus, anul acesta, se concentrează pe carieră și pe reputație, așa că oferă-le un planificator care să le ajute să își țină toate întâlnirile în ordine!


Ce cadou își dorește Geamănul


Știți cu toții că scumpii noaștri Gemeni, cu toate interesele lor diverse, nu sunt persoanele pentru care faci cadouri prea ușor, dar le place să învețe, așa că două trei cărți sau filmele sunt întotdeauna un pariu bun. În plus, în acest moment, se concentrează asupra educației și călătoriilor (atunci când acestea vor fi din nou un lucru), așa că răsfățați-le latura lor cerebrală și călătoare.


Ce cadou își dorește Racul


Strigă pentru cei din spate: Un cadou generic nu va fi suficient pentru Rac. Dar dacă pur și simplu nu vă puteți gândi la un cadou drăguț de amuzament, optați pentru decorațiuni pentru casă. Nimic nu este mai important pentru un Rac decât să se simtă bine cuibărit. BTW: În acest an, ei intră în ~ocult~, așa că dă-le toate pachetele de tarot și cărțile de astrologie pe care le poți găsi.


Ce cadou își dorește Leul


Leii s-au născut pentru a fi ~stele~, așa că dăruiți-le orice lucru strălucitor sau scump. Anul acesta, se concentrează pe relațiile lor, mai degrabă decât să stea singuri în lumina reflectoarelor, așa că orice pot împărtăși cu iubitul sau BFF-ul lor este, de asemenea, o alegere excelentă.


Ce cadou își dorește Fecioara


Sincer, simplul fapt de a ști că te-ai gândit la ei este un cadou suficient pentru Fecioare. Dar cu Jupiter stând în casa a 6-a a sănătății și a muncii lor în acest an, te vor aprecia în mod special dacă îi ajuți să își niveleze rutina de îngrijire de sine sau dacă le oferi niște accesorii de birou frumoase, dar practice.


Ce cadou își dorește Balanța


Balanțele sunt probabil cel mai elegant semn zodiacal, așa că oferă-le orice lucru drăguț! Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, Jupiter se află în prezent în casa a 5-a a romantismului, sexului, creativității și distracției, așa că vor aprecia orice le poate ajuta să experimenteze cu ~look-ul~ lor, să se distreze cu partenerul lor de viață sau să se adâncească în artă/muzică/filme/cărți.


Ce cadou își dorește Scorpionul


Scorpionii sunt în mod natural ~profunzi~, iar în acest moment, Jupiter se află în casa a 4-a a lor, a casei/familiei/ trecutului, așa că prietenul tău Scorpion devine chiar mai nostalgic și mai sentimental decât de obicei. Oferă-le ceva din inimă, asociat cu un bilet dulce despre cât de mult înseamnă pentru tine - sau ceva care să îi ajute să își amenajeze casa. Bineînțeles, orice contribuie la aspectul lor notoriu, sexy și vampiric, este de asemenea un plus.


Ce cadou își dorește Săgetătorul 


Te-a sunat prietena ta aventuroasă: Își dorește toate aceste lucruri amuzante de iarnă în aer liber în acest an, și da, se apucă de schi, așa că acei ochelari de protecție sunt absolut necesari. De asemenea, își face noi conexiuni, așa că oferă-i ceva ce poate folosi cu prietenii.


Ce cadou își dorește Capricornul


Capricornii au un ochi pentru calitate, iar în acest an, ei se concentrează în special pe statutul și reputația lor. Nu trebuie să cheltuiești 3.000 de dolari pe o geantă de designer pentru ei (deși nu ar refuza-o), dar oferă-le haine/bijuterii/decorațiuni într-un stil clasic - ceva ce pot purta la următorul interviu de angajare.


Ce cadou își dorește Vărsătorul


Vărsătorul este ciudatul zodiacului (e un compliment!), așa că ia-le orice care se adresează hobby-urilor lor ciudate pentru a le arăta că îi iubești. În acest moment, Jupiter se află în casa I a aspectului și a exprimării de sine, așa că orice îi ajută să-și schimbe look-ul sau să experimenteze un nou stil de comunicare este o mișcare bună.


Ce cadou își dorește Peștele


Peștii noștri preferați iubesc întotdeauna orice lucru dulce și confortabil, dar anul acesta, Jupiter se află în casa lor de izolare, așa că își iau mult timp pentru ei. Oferă-le materiale de artă, cărți de colorat și produse de îngrijire de sine și vei fi prietenul lor preferat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel