Horoscop special: Trei zodii vor avea noroc în săptămâna 4-10 decembrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop special. Trei zodii vor avea noroc în săptămâna 4-10 decembrie.jpg
Horoscop special. Trei zodii vor avea noroc în săptămâna 4-10 decembrie.jpg

Puteți contacta astrele cu orice întrebare, deoarece vă pot spune despre viața profesională, finanțe și chiar despre sănătate. 

Viața personală nu face excepție: astrele știu despre tot ce așteaptă o persoană în acest domeniu. Cine va avea noroc în dragoste săptămâna 4 și 10 decembrie?

RACII, cărora le place foarte mult să se supere pe persoana pe care o iubesc, de data aceasta ar ar trebui să nu se grăbească să aibă o astfel de reacție. Trebuie să-și acorde  timp pentru ca situația să se calmeze și pentru ca părțile să nu intre în conflict. Doar așa va  putea înțelege că de fapt nu s-a întâmplat nimic grav, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv de îngrijorare: relația este încă puternică și armonioasă.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie: Taur, ieși din zona de confort! Vărsător, nu-ți asuma sarcini noi! Previziuni complete

SĂGETĂTORII, care s-au certat cu persoana iubită trebuie să depună toate eforturile pentru a se împăca: la urma urmei, ei sunt de vină pentru conflictul care a avut loc și își fac griji mai mult ca niciodată. Principalul lucru este să uite motivul care a provocat cearta. Nativii au devenit suspicioși din cauza geloziei, care nu are nicio bază reală, ceea ce înseamnă că nu era nevoie să se certe. 

CAPRICORNII, cu un grad mare de probabilitate, vor întâlni o persoană care îi interesează. Unele detalii îi vor alerta și pot ezita ceva timp în atitudinea lor față de ea: la început li se va părea că este exact persoana de care au nevoie, apoi vor pune la îndoiala. Astrele îi sfătuiesc să-și „oprească” rațiunea și să-și asculte sentimentele.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

  - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel