Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie: Taur, ieși din zona de confort! Vărsător, nu-ți asuma sarcini noi! Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie. Taur, ieși din zona de confort! Vărsător, nu-ți asuma sarcini noi! Previziuni complete. Sursa - pixabay.com
Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie. Taur, ieși din zona de confort! Vărsător, nu-ți asuma sarcini noi! Previziuni complete. Sursa - pixabay.com

Săptămâna va aduce energii constructive care vor ajuta la transformarea haoticului în rodnic. Orice domeniu al vieții poate fi echilibrat în viitorul apropiat; principalul lucru este să nu fii leneș și să acționezi în această direcție.

Se apropie o perioadă favorabilă pentru o adevărată descoperire în viața personală. Există șanse mari ca persoanele singure să-și întâlnească cealaltă jumătate. Cei care sunt deja într-o relație o pot duce la următorul nivel: să se mute împreună, să primească o propunere de la un partener sau să planifice un copil. 

Berbec. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Circumstanțele săptămânii te umplu de armonie. Conflictele sunt puțin probabile, comunicarea, atât profesională, cât și personală, va fi ușoară și plăcută. Perioada este potrivită pentru luarea unor decizii importante și mutare. Acest timp va fi cel mai favorabil pentru dobândirea de cunoștințe și manipularea banilor. Nu rata șansa de a te înscrie la cursuri de perfecționare sau chiar de a începe să înveți o nouă profesie la care ai visat de mult.

Taur. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Studiază diferite metode de investiții, consultă-te cu specialiștii și investește economiile într-o afacere profitabilă și promițătoare. În decurs de o săptămână, poți pune o bază bună pentru anul care vine. Circumstanțele favorabile te vor înarma cu hotărârea de a cuceri Everestul, sau cel puțin de a aduce o curățenie impecabilă în casă. Toate manifestările tale din lumea exterioară vor aduce rezultate duble, așa că ieși din zona de confort și găsește mergi la eveniment sau întâlnește-te cu prietenii.

Gemeni. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Senzualitatea și pasiunea sunt puțin tocite, astfel încât să poți lua decizii în siguranță - vor fi în interesul viitorului, corecte și eficiente. Săptămâna îți va oferi ocazia să scapi de tot ce te trage înapoi, pentru ca în ianuarie să începi ceva nou și minunat. O perioadă ideală pentru a scăpa de obiceiurile proaste și pentru a introduce reguli utile în viață, spre exemplu, include mai multe legume și fructe în alimentație, renunță la dulciuri și alimentele cu amidon.

Rac. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

O săptămână favorabilă când îți poți schimba viața în bine. Nu ar trebui să reziști unui val neașteptat de emoții tandre față de partener. Acum este momentul potrivit pentru a construi relații, a pregăti cadouri de Anul Nou și aventuri romantice. Pentru cei care caută, poți să începi o conversație cu o persoană interesantă și atrăgătoare pe rețelele de socializare.

Leu. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Orice faptă bună din timpul săptămânii și va da rezultate excelente, chiar dacă nu a avut succes în trecut. Nu este necesar să-ți schimbi radical domeniul de activitate sau să rupi relațiile cu partener. Este suficient să faci ceva la care te gândești de mult. Dacă suferi de faptul că nu cunoști o limbă străină, caută un curs online. Dacă dorești să te tonifiezi, cumpără un abonament la sală sau mergi la o piscină.

Fecioară. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Oamenii din jurul tău îți acordă mult mai multă atenție, vor să coopereze cu tine, să discute problemele și să fie în jurul tău. Nu alunga oamenii, arata calități de lider, fii activ social, mergi la întâlniri. Este foarte probabil să  dorești să le mulțumești celor dragi, așa că  cumpără-le cât un cadou mic sau trimite un buchet de flori mamei tale.

Balanță. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Nu este o săptămână ușoară. Problemele care s-au adunat te împiedică să te bucuri de viață, obligându-te să te gândești doar la autocontrol și disciplină. Dar, sub nicio formă să nu pui la îndoială propriile abilități, calități și realizări! Situațiile tensionate pot fi folosite spre bine prin auto-reflecție și creștere personală. Până la sfârșitul săptămânii, viața revine la normal, necazurile și grijile dispar, iar oamenii par dispuși să te ajute în problemele de serviciu.

Scorpion. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Concentrarea pe tot felul de beneficii ale vieții duce la rezultatul dorit. Este posibil să simți brusc o nevoie urgentă de a îmbunătăți ceva în casă și, în mod ciudat, satisfacerea acestei nevoi ar fi o idee bună. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea climatului psihologic în familie. Săptămâna este, de asemenea, perfectă pentru rezolvarea problemelor birocratice și financiare, așa că nu rata această oportunitate.

Săgetător. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Nu refuza să lucrezi dacă șeful tău îți cere să faci ceva urgent în afara orelor de lucru. Cu siguranță vei primi o recompensă și vei putea urca pe scara carierei în viitorul apropiat. Energiile planetare îți îmbunătățesc creativitatea, astfel încât poți găsi o abordare creativă neconvențională chiar și pentru cea mai rutină sarcină, care îți va permite să faci față mai rapid,  surprinzându-vă plăcut angajatorul.

Capricorn. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Vei fi mai sentimental și mai sensibil decât de obicei. Creșterea empatiei te va încuraja să faci ceva amabil și util, iar astrele te vor arăta favorabil dacă ajuți o organizație de caritate sau te înscrii la o mișcare de voluntariat. În paralel cu dorința de auto-exprimare, vei deveni mult mai iubitor de libertate, așa că dacă partenerul tău începe să te limiteze în ceva, există o probabilitate foarte mare de ceartă, care poate duce la un conflict prelungit sau chiar la separare.

Vărsător. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Încearcă să nu-ți asumi sarcini noi și să amâni rezolvarea problemelor dificile. Dar nu-ți nega dorința de a face ceva original. Acest proces te poate ajuta să-ți controlați iritabilitatea. De asemenea, te poți trata cu ceva dăunător, dar gustos: luând în considerare toate circumstanțele, aceasta nu va fi cea mai proastă opțiune. Orice comunicare, atât la serviciu, cât și în chestiuni personale, nu este atât de ușoară pe cât ți-ai dori, dar până în weekend totul ar trebui să meargă în cel mai bun mod.

Pești. Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie

Mediul exterior sumbru crește anxietatea, toată lumea din jur este febrilă și emoțiile sunt în afara topurilor, dar ai puterea de a crea o atmosferă mai mult sau mai puțin armonioasă în spațiul din jurul tău. Toate întâlnirile planificate și neașteptate vor fi surprinzător de ușoare și plăcute și îți vor aduce o mulțime de impresii pozitive. În weekend, permiteți o odihnă binemeritată și încercă să evadezi de griji, urmărind un film sau un serial TV interesant.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

  - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel