Horoscop special. Trei semne zodiacale vor fi cele mai norocoase în dragoste pe 9 februarie 2023

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special. Trei semne zodiacale vor fi cele mai norocoase în dragoste pe 9 februarie 2023 / Foto: Unsplash
Horoscop special. Trei semne zodiacale vor fi cele mai norocoase în dragoste pe 9 februarie 2023 / Foto: Unsplash

Ziua de 9 februarie va aduce noroc următoarelor trei zodii. Dacă reușești să vezi partea bună din toate acestea, atunci vei putea continua să le manifești în cele mai pozitive moduri. O zi plină de iubire, într-adevăr.

Ceva interesant este pe cale să se întâmple joi, 9 februarie și se învârte în jurul faptului de a fi deschis la minte și capabil să faci compromisuri. Tranzitul major de astăzi este Luna în Balanță, iar ceea ce ne oferă aceasta - mai ales pentru trei semne zodiacale - este dorința de a ne înțelege.

Nu e ca și cum ne-am lupta astăzi, dar să ajungem la locul în care putem în sfârșit să stăm liniștiți, împreună cu partenerii noștri, face parte din călătoria de astăzi.

În timpul Lunii în Balanță, ne dorim pace, ne dorim armonie. Ziua de astăzi ne poate pune pe un drum foarte lin, iar pentru semnele care simt cel mai mult acest tranzit, vă așteptă este o zi foarte norocoasă.

Luna în Balanță este un tranzit frumos și benefic pentru toți oamenii, dar dacă ești o persoană îndrăgostită sau cineva care își dorește ca viața amoroasă să fie cât se poate de iubitoare, atunci este timpul să îți deschizi inima pentru Luna în Balanță. 

Cele trei semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste pe 9 februarie 2023:

 

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

S-ar putea să te afli în pragul a ceva minunat, Rac, când vine vorba de relația ta amoroasă. Ceea ce se întâmplă este că, în timpul Lunii în Balanță, nu numai că vei dori să lucrezi cu partenerul tău la orice aveți chef să puneți la punct, dar în această zi, 9 februarie, vei descoperi că toată această chestie de "a lucra împreună" este mult mai amuzantă decât credeai că va fi. Este ca și cum nu ai dat niciodată o șansă anumitor laturi ale relației tale, din orice motive... poate din teamă, sau din inhibiție.

Orice v-a împiedicat să vă simțiți în perfectă armonie a fost ceva ce ați dat la o parte. Departe de ochi, departe de minte... dar oare a fost o idee atât de bună, având în vedere cât de bine vă înțelegeți în aproape toate privințele? Luna în Balanță va calma orice temeri pe care le ai cu privire la viitor; constelația este pe ziua de azi, iar pe parcursul acestei zile, tu și partenerul tău vă veți simți foarte reușiți în ceea ce împărtășiți împreună.

 

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Ești întotdeauna coaptă pentru un tranzit bun al Lunii în Balanță, fie că ești conștientă de asta sau nu. În mod natural, tânjești după situații armonioase, iar orice fel de dramă te respinge. În această zi, vei descoperi că ai ocazia să îți arăți partea bună și că persoana cu care ești implicat nu numai că este deschisă față de tine, dar vrea să ducă acest sentiment bun și mai departe.

Astăzi vă puteți aștepta să rezolvați lucrurile în mod inteligent; nu este ziua în care să vă certați sau chiar să nu fiți de acord unul cu celălalt. Îți vei dori să fii alături de partenerul tău și vei observa că subiectele despre care vorbiți împreună sunt ușor diferite; este ca și cum amândoi vă doriți "brusc și din senin" să petreceți timp de calitate împreună, trecând în revistă atât amintiri vechi, cât și noi începuturi. Numele jocului este compatibilitatea, iar tu și partenerul tău se pare că aveți această compatibilitate.

 

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Zile ca aceasta sunt puține și rare, iar pentru tine, Pești, este ca un vis devenit realitate. Sincer, tot ce îți dorești cu adevărat este să știi că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă.

Vreți să știți că vă îndreptați în aceeași direcție și că nicio dramă surpriză nu va apărea și nu vă va prinde. Vrei predictibilitate pentru că este ceva pe care te poți baza și vrei ca partenerul tău să fie alături de toate acestea pentru că nu îți poți vedea viața fără această persoană în ea.

Și totul este în regulă în această privință, pentru că acest tranzit minunat, Luna Balanță, are rolul de a menține pacea, de a te lăsa să ai sentimentele tale de siguranță și de a te împinge într-o stare de acceptare. Când accepți, atunci nu te aștepți la nimic mai mult. Ești fericit să trăiești pur și simplu în dragostea pe care o ai, iar în această zi, ea se va simți cu atât mai specială.

 

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel