Horoscop special: Cinci semne ale zodiacului care nu îmbătrânesc niciodată. Acești nativi sunt mereu frumoși și tineri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop Cinic semne ale zodiacului, care nu îmbătrânesc niciodată. Acești nativi sunt mereu frumoși și tineri.
Horoscop Cinic semne ale zodiacului, care nu îmbătrânesc niciodată. Acești nativi sunt mereu frumoși și tineri.

Nu este nimic în neregulă să arăți de vârsta pe care o ai în buletin. Dar este întotdeauna plăcut când cineva crede că ești mult mai tânăr decât vârsta pe care o ai cu adevărat.

Dorința oricărei femei este să-și păstreze tinerețea și frumusețea o lungă perioadă de timp. Pentru aceasta, unele aleg chirurgia plastică, altele țin zeci de diete și fac sport, însă timpul nu poate fi înșelat. Astrologul și clarvăzătorul Kazhetta Akhmetzhanova a vorbit care dintre semnele zodiacale au fost cele mai norocoase, iar frumusețea lor durează mai mult decât altele. 

 

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022. Taur, atenție la un singur lucru! Leu, vei face pasul cel mare. Previziuni pentru toate zodiile

 
Berbec - Tinerețe pe dinăuntru, tinerețe pe dinafară. Frumusețea ta depinde de modul în care te percepi. Dacă tu, fiind adult, rămâi optimist și continui să tratezi situațiile cu umor, arunci ridurile nu vor apărea pe față.  În plus, frumusețea ta este sporită și de sporturile extreme, pe care le practici și  datorită cărora creierul produce hormonul fericirii și îți prelungește tinerețea.

 

Horoscop special. Cele mai generoase zodii: Bărbații din aceste semne dau bani în stânga și în dreapta, nu se zgârcesc la nimic

Gemeni -  Tu ești forța motrice. Ai multă energie, o atitudine pozitivă și încredere în tine. Rămâi tânăr la suflet și la trup, chiar dacă ai puțin peste 40 de ani. Dacă pe față îți apar  primele riduri, să știi că acestea de datorează zâmbetelor și bucuriile din viața ta. În plus, ești mereu pe aceeași lungime de undă cu generația tânără. Ai grijă de tine și ții pasul cu metodele inovatoare în cosmetologie. Această atitudine față de viață te ajută să-ți menții tinerețea și frumusețea exterioară.

 

Horoscop special. Care este cel mai adorabil lucru la zodia ta? Ce trăsături atrag partenerii și prietenii, în funcție de fiecare semn

Leu - Să ajungi peste tot la timp și să arăți, în același timp, impecabil este atuul tău.  Nu-ți pierzi niciodată forma fizică excelentă, chir dacă nici la sala nu mergi. Totul ține de curiozitatea ta, să înveți constant ceva nou: dans, înot, yoga, Pilates. Suntem siguri că ați încercat cu siguranță câte ceva din această listă. Să fii mereu pozitiv este motto-ul tău de viață. 

 

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

Capricorn -  Ești strict cu tine în ceea ce privește frumusețea ta exterioară: te conduci de principiul „dacă trebuie, înseamnă că trebuie”. Dacă medicii spun că un stil de viață sănătos este calea către tinerețea veșnică, îi vei asculta. Alimentația corectă, somnul sănătos și activitatea fizică activă sunt cei trei piloni pe care se sprijină frumusețea ta. Pe măsură ce îmbătrânești, începi să-ți cunoști mai bine corpul. Înțelegi ce este necesar pentru a avea o dispoziție grozavă mereu și pentru a surprinde privirile admirative  celor din jur. Toate acestea le susții cu gândire pozitivă și prioritizarea corectă.

 

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Peşti - Știi exact care este elixirul tinereții. Nu poți decât să-ți invidiezi frumusețea – timpul nu are putere asupra ei. Arăți mereu orbitor și unic. Ești pentru naturalețe: folosești un minim de produse cosmetice și te ferești de injecțiile de frumusețe. Tot ceea ce ajută la menținerea tinereții și frumuseții este cu siguranță un stil de viață sănătos, o alimentație adecvată, îngrijire, o atitudine pozitivă și absența obiceiurilor proaste. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel