Horoscop special. Semnele zodiacului care formează cele mai puternice cupluri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Semnele zodiacului care formează cele mai puternice cupluri
Horoscop special. Semnele zodiacului care formează cele mai puternice cupluri

Legătura pe care aceste cupluri din zodiac o realizează atunci când viețile lor se intersectează în dragoste este atât de puternică, încât creează o relație solidă și pasională. Astrologia dezvăluie cine sunt!

Dacă soarta trece pe calea acestor semne zodiacale, astrologia prezice că acestea vor avea o relație solidă, stabilă și plăcută prin conectarea trupului și sufletului. Energia lor cosmică se completează aproape perfect și au potențialul de a scrie o poveste de dragoste minunată și pasională.

Unele cupluri realizează o conexiune aproape intuitivă, capabilă să transmită totul doar cu o privire sau un gest. Cuvintele nu sunt necesare pentru a simți că sunt pe același canal, sufletele lor sunt unite printr-o legătură puternică. Sunt fericiți împreună și le este dor unul de celălalt când sunt despărțiți.

Ce semne sunt cele care realizează o legătură în trup și suflet care poate forma o relație solidă? Horoscopul ne spune care sunt aceste cupluri zodiacale.

Horoscop special. Zodiile care atrag banii ca un magnet; iubesc banii, confortul și luxul și știu exact ce au de făcut ca să le obțină

 

Semnele zodiacului care formează cele mai puternice cupluri

 

Berbec și Leu

Ca semne de foc, ei au foame de viață și adună experiențe. Când se întâlnesc romantic, ei creează o singură energie care radiază vitalitate. Potrivit astrologilor Collective World, se împing reciproc la limitele și aventura lor, se respectă și se admiră reciproc. Totuși, o relație pasională poate cădea în dramă așa că argumentele ar putea fi comune, avantajul este că găsesc rapid o cale de a se împăca.

Taur și Capricorn

Energia împărtășită a elementului tău pământ creează o relație solidă, cu valori și obiective comune. Amândoi înțeleg că au nevoie de securitate și vor lucra împreună pentru a o construi. Pasiunea lui nu este la fel de strălucitoare precum semnele de foc, totuși, este constantă și nu se stinge niciodată. Deși pot avea suișuri și coborâșuri majore în relația lor, va fi întotdeauna o poveste de dragoste de lungă durată.

Gemeni și Vărsător

Modul prin care Gemenii și Vărsătorul se conectează este prin gândire și intelect. Sunt spirite libere care trăiesc pentru a explora și a descoperi noi oportunități. Să-i privești vorbind este o încântare, pot dura ore și ore vorbind despre multe lucruri, nu își vor găsi niciodată plictiseala în relația lor. Pentru ei dragostea nu este un concept de apartenență, ci de creștere, antrenament și admirație reciprocă.

Rac și Pești

Ambele semne de apă curg ca un lichid. Sunt empatici și profunzi din punct de vedere emoțional, așa că se conectează într-un mod care este de neînțeles pentru ceilalți. Legătura dintre cei doi este aproape telepatică, o privire sau un semn este suficient pentru a înțelege ce are nevoie unul de la celălalt. Cu toate acestea, a fi prea emoțional poate duce și la drame inutile. Avantajul Racului și al Peștilor ca cuplu este că se înțeleg cu inima.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel