Horoscop SOLSTIȚIU de VARĂ 2021. Influențe majore pentru zodii. Totul va fi complet diferit!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop SOLSTIȚIU de vara 2021. Influențe majore pentru zodii. Totul va fi complet diferit!
Horoscop SOLSTIȚIU de vara 2021. Influențe majore pentru zodii. Totul va fi complet diferit!

Pe 20 iunie are loc solstițiul de vară și astrologia prezice că va fi un eveniment pozitiv pentru toate semnele zodiacale. Aici vă spunem cum să profitați de energia sa.

Solstițiul de vară este un punct astrologic important deoarece, pe lângă faptul că este cea mai lungă zi a anului, este începutul sezonului Racului. Aceasta înseamnă că emoțiile se vor intensifica și vom fi dispuși să ne conectăm cu alte persoane, adică să ne dorim distracție.

Citește și Horoscop weekend 18 - 20 iunie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână complicat, mare atenție! Ce pățește fiecare semn

Vara este sezonul preferat pentru a ieși și pentru a vă bucura de zile însorite. Anul trecut am fost într-unul dintre cele mai dificile momente ale pandemiei, motiv pentru care nu am sărbătorit așa cum ne-am fi dorit. Dar solstițiul de vară care va sosi pe 20 iunie va fi complet diferit.

Vezi și: Zodiile predispuse la divorț. Mihai Voropchievici: Aceste cupluri ajung repede la separare. Focul evaporă apa!

Lucrurile par să se îmbunătățească treptat pe măsură ce vaccinarea progresează, ceea ce înseamnă că putem scoate valizele și costumele de baie pentru a ne bucura de căldură (cu măsurile sanitare relevante). Există atât de multă bucurie în mediul înconjurător, încât mulți habar nu au cum să sărbătorească venirea verii. Pentru asta sunt semnele zodiacale. Astrologul Lisa Stardust le spune fiecărui semn din zodiac cum să profite de acest sezon.

Vezi și: Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară - cea mai „magică” zi pentru două dintre zodii: Ce trebuie să faceți în această zi

 

Horoscop Solstițiul de vară

 

Berbec

Energia este completă pe tot parcursul anului, așa că vara este momentul ideal pentru ca Berbecul să se relaxeze. Astrologul îți recomandă să te bucuri de casă alături de familie și prieteni, astfel încât să te simți liniștit.

Taur

Energia suplimentară de la soare va fi un balsam pentru Taur. Vă va ajuta să stabiliți noi intenții și dorințe. Astrele vă recomandă să profitați de vibe-ul verii pentru a medita.

Gemeni

Anul trecut l-a rănit pe Gemeni până la capăt că nu putea petrece timpul cu prietenii săi. Vara 2021 este momentul ideal pentru a organiza o întâlnire acasă. Mercur este retrograd în acest semn, ceea ce înseamnă că puteți profita de acesta pentru a vă reuni cu vechii prieteni.

Vezi și: Așa faci cel mai bun aluat pentru plăcintă. Rețeta veche moldoveneasca e foarte simplă

Rac

Momentele pozitive sunt la orizont pentru Rac. Deoarece soarele va atinge acest semn, vor fi zile ideale pentru a reflecta asupra trecutului, prezentului și viitorului.

Leu

Trebuie să profitați de vară pentru a vă conecta cu latura voastră spirituală. Soarele este steaua voastră conducătoare și trebuie să fiți gata să-l primiți. Recomandarea este să vă echilibrați centrele energetice.

Fecioara

Lisa Stardust prezice că acestea te vor face să vrei să îți transformi aspectul. Un makeover vă va permite să profitați de vibrațiile bune ale verii.

Balanță

Solstițiul de vară vă invită să acționați și să eliberați. Curățarea casei vă va ajuta să scăpați de energia stagnantă și să atrageți noi vibrații. În timp ce faceți acest lucru, noi obiective vor apărea în mintea voastră.

Scorpion

Vara trecută Scorpionul s-a scufundat în gândurile sale, acum este momentul să ieșim de acolo și să ne conectăm cu natura. Astrologul sugerează să profitați de ocazie pentru a crea o mică grădină personală.

Săgetător

Solstițiul din iunie este o piatră de temelie pentru Săgetător. Stardust îți recomandă să faci o listă cu ceea ce vrei să schimbi în viața ta pentru a crește.

Capricorn

Capricorn ar putea dori să se conecteze cu oamenii. Acest lucru se datorează faptului că soarele din Rac îți mișcă emoțiile. Vara este un moment ideal pentru a cultiva o relație și a vă bucura de romantism.

Vărsător

Vrei să te simți întinerit, iar vara este sezonul perfect. O plimbare în natură și apoi o pauză acasă te vor face să arăți reîmprospătat.

Pești

Acest semn creativ a fost limitat vara trecută, dar lucrurile s-au schimbat. Este timpul să faceți ceva diferit și să vă îmbrățișați artistul interior făcând ceva legat de artă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel