Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară - cea mai „magică” zi pentru două dintre zodii: Ce trebuie să faceți în această zi

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

Luni, 21 iunie 2021, va fi solstițiul de vară. Experții din domeniul numerologiei și astrologiei susțin că această zi simbolizează victoria luminii asupra întunericului. Ziua este considerată  cea mai „magică” zi din sezonul cad și este piatra de temelie pentru ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat pentru două dintre zodii.

„În ziua solstițiului de vară, toate cele patru elemente se unesc: apă, aer, foc și pământ”, spun astrologii. Acesta este momentul pentru deschiderea energiei puternice a Soarelui, care ne oferă oportunități deosebit de favorabile. Oamenii se pot vindeca atât spiritual cât și fizic în acest moment.

Citește și Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte: Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

Cel mai important lucru este să intri în solstițiul de vară fără datorii. Trebuie să restituiții debitele dar  și să vă cereți datoriile de la cei împrumutați, dacă aceștia nu dau semne că urmează să facă asta.

Vezi și: Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești

Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară

 

În ziua solstițiului de vară, casa ar trebui să fie curățată, renovările finalizate, lucrurile inutile aruncate. Nu salvați ceea ce nu veți mai avea nevoie niciodată. Toate proiectele și planurile începute anterior trebuie finalizate până pe 21 iunie.

Și, cel mai important, nu vă lăsați pradă sentimentelor negative și furiei.

Astrologii consideră această zi un moment al schimbărilor și transformărilor radicale, un punct de neîntoarcere. Acesta este momentul în care oamenii sunt interesați în special de cunoaștere, de dragostea pentru lume, de dorința de a se bucura. 

Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară: Semnificația semnului Rac este grozav - este un simbol al rădăcinilor noastre, al părinților și al relațiilor cu ei, cu familia noastră. În ziua solstițiului de vară, care trece sub acest semn, este important să găsiți un limbaj comun cu rudele mai în vârstă, pentru a stabili armonia în gânduri, simțiri și liniște sufletească.

Citește și: Horoscop rune 21 - 27 iunie 2021. Mihai Voropchievici: Salt rapid, calitativ pentru Fecioare. Săgetătorii află ceva care le schimbă viața

Solstițiul de vară - cea mai „magică” zi pentru două dintre zodii

 

Leu

Iunie este un moment productiv pentru reprezentanții muncitori ai zodiei. După 21 iunie, succesul va veni pentru lei, care sunt implicați în creativitate. Acesta va fi un moment bun pentru a vă relaxa sau a face o achiziție importantă. Cumpărăturile vor avea succes - veți putea găsi ceea ce doriți la un preț avantajos.

Scorpion

Iunie va accentua intuiția Scorpionului și va oferi o oportunitate nu numai de a învăța ceva nou, ci și de a aplica cunoștințele în practică. După ziua solstițiului de vară, reprezentanții semnului vor cădea într-o serie de noroc incredibil. La sfârșitul lunii, călătoriile de afaceri vor avea succes, vor avea succes financiar.

Horoscop 21 iunie, previziuni pentru toate zodiile în ziua solstițiului de vară

 

Berbec, iritarea te poate împinge să faci lucruri neașteptate, iar consecințele acestor acțiuni vor fi și mai neașteptate.

Taur, stăpânirea de sine se poate schimba, mai ales dacă ați acumulat resentimente pentru o perioadă lungă de timp.

Gemeni, s-ar putea să fiți implicat într-un conflict la care nu plănuiați deloc să luați parte.

Rac, vei putea să pui în scenă o mică rebeliune împotriva a ceva ce nu te mulțumește.

Leu, cineva va încerca să îți deturneze inițiativa sau să profite de realizările tale.

Fecioară, vei avea tendința de a exagera atât partea bună, cât și cea rea a situației.

Balanță, există posibilitatea să fiți prins în focul unui conflict între colegi sau rude.

Scorpioni, veți manifesta o tendință de a fi tiranici. Să te cerți cu tine devine chiar mai greu decât de obicei.

Săgetător, nu luați dorințele de astăzi ca fiind ale voastre: există o mare probabilitate să cedați în fața unei publicități intruzive sau a unei exagerări generale.

Capricorn, vă veți confrunta cu dificultăți într-o chestiune pe care plănuiați să o finalizați fără complicații.

Vărsătorule, încearcă să fii mai serios. Glumele pot duce la consecințe semnificative și destul de puțin amuzante.

Pești, o bănuială bruscă despre ceva sau cineva important vă va lovi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel