Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021. Leii devin geloși, Gemenii vor trebui să facă față nervozității. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021. Leii devin geloși, Gemenii vor trebui să facă față nervozității. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021. Leii devin geloși, Gemenii vor trebui să facă față nervozității. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 3 - 9 mai. Steaua Soarelui se află în Taur, o reprezentare fascinantă a energiei, a pământului, a împlinirii personale prin realizări concrete.

Vom continua să depunem un efort zilnic, în timp ce stabilim, în mod conștient sau inconștient, coordonatele care ne vor ajuta să ne poziționăm în următoarele săptămâni.

Citește și Numerologul Romeo Popescu, predicţii pentru luna mai: De astăzi încep focul, haosul și nervozitatea

Marți, 4 mai, Mercur va intra în Gemeni, invitându-ne să fim mai obiectivi în fiecare zi. Este timpul să ne deschidem mintea și să o facem mai flexibilă. Dacă rămânem flexibili în fața posibilităților care ni se prezintă, vom ajunge să fim surprinși de rezultate foarte pozitive. 

Vezi și: Horoscop. Mercur în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile. Semnele de foc riscă să intre în mari belele

 

Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021

 

Berbec

Berbecul se pregătește să trăiască momente memorabile în relațiile amoroase. Vă veți bucura din plin de aspectele puternice ale acestei săptămâni din luna mai, unde sunteți în căutarea a tot ce implică distracție.

Pentru a găsi un loc de muncă, veți învăța să arătați ce este mai bun în voi și să acordați atenție la ceea ce fac ceilalți.

Aveți grijă la medicamentele care nu sunt vândute legal în farmacii. Dacă vă îmbunătățiți sănătatea, nu încercați să omiteți niciun pas pentru a vă atinge obiectivele, nu mergeți pe calea cea mai rapidă, cum ar fi în pierderea în greutate sau câștigarea masei musculare în sala de sport.

Taur

Ești cuprins de o colecție de iubiri și pasiuni pe care nu știi să le controlezi. În această nouă săptămână poate fi dificil pentru tine să fii fidel partenerului tău. 

La locul de muncă vei fi un adevărat leu, care nu va lăsa niciun subiect neterminat.

Complexele pe care le-ai tras ani de zile vor fi reduse la minimum; stelele te vor ajuta să-ți relaxezi corpul și să trăiești viața fără teamă.

Gemeni

Este un moment în care mulți vor decide să facă un pas înainte în viața lor și chiar pot alege să se mute în alte țări îndepărtate pentru dragoste. Totul pare a fi foarte brusc.

Inamicii de la serviciu vor fi ghemuiți în așteptarea eșecului dvs. și este posibil să nu puteți găsi cheia unei probleme care vă îngrijorează, oferind spațiu pentru ca atacul lor să fie mai mare.

În această săptămână, Gemenii vor trebui să facă față îngrijorării și nervozității. Deoarece această problemă este sursa diferitelor afecțiuni, poate că va trebui să găsiți o modalitate naturală de relaxare.

Rac

Vă simțiți un pic copleșiți de circumstanțe și nu ar fi surprinzător faptul că, la un moment dat în această nouă săptămână, doriți să fugiți, lăsând problemele în urmă, pentru ca alții să le rezolve.

Acesta va fi momentul să vă propuneți cea mai bună lucrare, chiar dacă traversați o etapă de criză. Trebuie să vă duplicați eforturile pentru a evidenția marca personală, viziunea dvs. unică de a face lucruri.

Pentru a rămâne în formă, optează pentru unele sporturi de echipă sau, dacă preferi, câteva sesiuni la sală în singurătate, însoțite de o muzică bună care te motivează.

Leu

O persoană foarte atractivă apare în viața ta. Vă va provoca respingere și fascinație în egală măsură. Leu, săptămâna aceasta vei fi oarecum posesiv cu partenerul tău și vei avea tendința de a nu te încrede în cuvântul său. Te vei simți din nou încrezător în tine și în abilitățile tale.

Deci, indiferent dacă aveți un loc de muncă sau îl căutați, atitudinea dvs. va atrage rezultate bune. Veți cheltui bani pe un cadou pentru un membru al familiei sau pentru cineva apropiat.

Sănătatea ta fizică va fi bună, dar nu optimă.

Fecioară

Îți vei pune viața de familie înaintea vieții tale amoroase, iar acest lucru se poate simți rău în mai multe case.

Ca membru al unei echipe de lucru, vă concentrați asupra ambițiilor comune. Nu căutați individualitate, ci bunăstare generală și, dacă aveți timp liber, nu veți avea probleme să vă lăsați deoparte planurile de a ajuta partenerul care este mai grăbit.

Cei care nu sunt mulțumiți de diagnosticele oferite de medicul lor iau în considerare solicitarea unei a doua opțiuni.

Balanță

În această primă săptămână a lunii mai, Balanțele vor trăi experiențe oarecum controversate în dragoste, care însă le vor oferi emoții mari și intense. 

Din punct de vedere profesional, se vor simți mai siguri pe ei înșiși și pe abilitățile lor, din acest motiv, este sigur că vor reuși la interviurile de angajare și vor obține cele mai bune poziții.

În sănătate, la nivel fizic nu veți suferi nicio boală sau afecțiune de care să vă faceți griji. Partea pe care va trebui să o lucrați cel mai mult va fi cea emoțională.

Scorpion

Viața împreună a celor căsătoriți va deveni dificilă dacă nu pot împăca dorințele cu realitatea. Permiteți-vă o întâlnire pașnică prin respect și abilitatea de a asculta.

Dacă sunteți unul dintre acei nativi care caută un nou loc de muncă, cea mai bună zi pentru interviuri sau examene este vinerea când Luna intră în Berbec.

În general, sănătatea Scorpionilor va fi bună săptămâna aceasta. Puterea caracterului tău și capacitatea de a-ți controla sistemul nervos îți vor influența foarte mult bunăstarea fizică și psihologică.

Săgetător

Predicția în relațiile amoroase pentru Săgetători dezvăluie că vor avea zile destul de provocatoare, dar în același timp stimulante. Problemele care pot exista în relații vor fi transformate și depășite.

Pe plan profesional, se manifestă și acel gust pentru risc, ceea ce te determină să iei decizii riscante, care, totuși, vor ieși bine.

În sănătate, săptămâna aceasta, mai presus de toate, ar trebui să acordați atenție alimentelor pe care le consumați ca să fie cât mai sănătoase posibil, evitând alimentele procesate și gătite, precum și condimentele și grăsimile în exces.

Capricorn

Vor fi zile în care vorbiți și vă veți simți confortabil cu cei dragi. Povestea va fi foarte importantă și plăcută în această săptămână.

Cea mai mare parte a săptămânii stelele indică o energie favorabilă vieții profesionale. Acesta este un moment în care va fi necesară o continuă căutare a perfecțiunii în comunicare și afaceri.

Pentru această săptămână, influența astrală indică tendința de a suferi modificări ale temperaturii mediului.

Vărsător

Vărsătorii vor începe săptămâna aceasta din luna mai cu multă dragoste în inimă și luând decizii care le vor schimba relațiile pentru totdeauna. 

La locul de muncă, primele zile ale săptămânii vor fi folosite pentru a-și îmbunătăți cunoștințele. Aceștia vor fi foarte concentrați să facă antrenament și să efectueze noi practici pentru a-și îmbunătăți performanța.

În ceea ce privește sănătatea, este probabil ca în primele zile ale săptămânii să vă simțiți destul de lipsit de energie.

Pești

Dacă aveți un partener, amândoi veți fi activi având grijă de relație și vor apărea inițiative pentru a reînvia pasiunea și a vă distra în echipă. 

Mintea ta va fi agilă și puterea ta de deducere va fi sporită. Antreprenorului i se va oferi opțiunea de a-și vinde afacerea.

Adăugați următoarele ingrediente în lista de cumpărături pentru a vă ajuta să vă curățați ficatul: usturoi, curcuma, lămâie, ulei de măsline, varză de Bruxelles și ceai verde.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel