Horoscop săptămânal 13-19 decembrie: Gemenii, sfătuiți să se ferească de dușmani, iar Taurii dau de necazuri. Vești bune pentru Săgetători. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie
Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie

În această săptămână ne așteaptă patru evenimente astrologice importante. 13 decembrie la 11:53 - Marte intră în zodia Săgetător (până pe 24 ianuarie 2022); 13 decembrie la 19:52 - Mercur intră în zodia Capricornului (până la 2 ianuarie 2022); 19 decembrie ora 06:35 - Luna Plina în Gemeni; 19 decembrie Venus retrogradează în Capricorn până pe 30 ianuarie 2022. 

Data de 13 decembrie este un punct de cotitură pentru mulți. Planetele oferă o putere extraordinară, dar, în același timp, este necesar un control al acțiunilor. Situația generală se schimbă, oamenii se adaptează la condiții externe stresante: tot ceea ce părea fără speranță se transformă brusc. Apare oportunitate de a realiza planuri și proiecte grandioase, mulți vor avea succes în activități individuale și creativitate.

Mercur în Capricorn promovează prudența, ajută la planificarea strategică, la transpunerea viselor și ambițiilor în realitate prin muncă asiduă, voință, structurarea informațiilor.

 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor întâlni sufetul pereche în această iarnă

Luna plină din Gemeni, din 19 decembrie, este ultima lună plină din 2021. În același semn ne vom întâlni cu Luna Neagră. Toate problemele nerezolvate se vor reactiva, deoarece a venit momentul conștientizării. Pentru mulți, Luna Plină va un punct  culminant al evenimentelor legate de rude, studiu, călătorii, acte.

Venus intră în mișcare retrogradă, Soarele se află într-un aspect armonios cu Jupiter: apar circumstanțe favorabile pentru corectarea greșelile comise, anterior, în viața personală sau cea profesională. Venus retrograd deschide oportunități de a începe totul de la zero. Folosiți acest timp pentru analiză și schimbare.

 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului vor avea noroc în carieră în această iarnă. Nativii vor fi avansați în funcții importante

 

BERBEC -  Pregătește-te pentru o competiție serioasă: situația obișnuită se schimbă, rivalii își arată intențiile. Săptămâna este plină de evenimente: vei fi provocat, așa că trebuie să-ți păstrezi calmul. Încercați să țineți în ordine gândurile, care vă vin în minte, eliminați-le pe cele asociate cu agresivitatea. Problemele pot apărea din mai multe motive, de exemplu, propria supraestimare, tendință de exagerare și egoism.

TAUR - Nu reacționați la lingușiri și la o atenție sporită, deoarece, în spatele măștii unui binevoitor, pot apărea oameni din trecut, care vă vor aduce necazuri. Ar trebui să fii mai atent la propriileresurse, fără a începe vreo activitate nouă de afaceri, decât dacă este un proiect de lungă durată. Este posibil să aveți nevoie să obțineți informații suplimentare, să urmați un curs de formare, să vă îmbunătățiți abilitățile și apoi veți depăși toate obstacolele.

GEMENI - O săptămână încărcată. Luna Plină vă va oferi o abundență de contacte cu diferite persoane, inclusiv cu cele cu care nu doriți să contactați deloc. Pot apărea dușmani, care doresc să te folosească în avantajul lor și să aibă beneficii. Marte intră într-un semn, care este în opoziție cu al tău (Săgetător), de aceea poate apărea o concentrare eronată a tuturor forțelor asupra conflictelor cu lumea exterioară. Din fericire, opoziția poate fi rezolvată, iar sarcina ta este să le echilibrezi.

 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului se vor îmbogăți în luna decembrie. Vor cădea banii din cer pentru acești nativi

 

RAC  - Sunt multe emoții, mai ales spre sfârșitul săptămânii. Prin urmare, cel mai bine este să-ți faci treburile obișnuite. Acordă atenție gospodăriei, discută cu întreaga familie și planifică cheltuielile, ținând cont de sărbători. Afacerile profesionale și parteneriatele provoacă iritabilitate, care se exprimă prin nervozitate, irascibilitate și schimbări de dispoziție. Timp nefavorabil pentru călătorii, luarea deciziei finale, în special pentru persoanele cu energie slabă.

LEU - Săptămâna aceasta îți poți menține o poziție stabilă nu doar pentru tine, ci și pentru echipă. Va trebui să-ți asumi  responsabilitatea pentru grupuri de oameni, să structurezi singur orice problemele într-un mod de înțeles și rațional. În același timp, fii atent la comentariile și comportamentul celorlalți: o privire din exterior este foarte utilă și te va scuti de irosirea propriilor resurse, timp și bani.

FECIOARĂ - O săptămână grea: totul se întâmplă la limita puterii mentale și a capacităților tale. Acțiunile necugetate, sentimentul de conștientizare a greșelilor pot depăși limitele reale, ceea ce devine un motiv de conflicte cu partenerii. Dacă este posibil, aveți grijă de liniștea voastră spirituală și fizică. Rezolvă-ți întrebările în liniște, păstrează-ți spiritul curat, alungă fricile. Săptămâna aceasta, puneți bazele pentru ceva important, pe termen lung.

 

Horoscopul dragostei pentru 2022: Zodiile acestea vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

 

BALANȚĂ - Trebuie să faci cât multe în timpul săptămânii, pentru a te simți calm în următoarea lună. Venus încetinește mișcarea și, din 19 decembrie până la 40 de zile, intră în mișcare retrogradă. Aspectul tensionat al lui Venus, în tranzit către Soare, poate fi transformat în forță și energie cu care își vei atinge obiectivele. Așa că profită de potențialul intens al influențelor planetelor din această săptămână.

SCORPION - Ore de lucru, nopți fără somn și odihnă. Dar nu toată lumea va putea face față acestor perspective. Va fi ușor pentru persoanele cu un stil de viață activ,care vor profita la maximum de această perioadă. Este un moment bun să scapi de gunoiul din spațiul tău, hotărât și rapid. Aruncă tot ceea ce știi că nu-ți va mai fi de folos. Când totul se va întâmpla, vei simți că respiri mai ușor, ți-a crescut puterile, astfel încât să îți poți asigura o stare confortabilă în viitorul apropiat.

SĂGETĂTOR - Este necesar să fii hotărât. Acum a sosit momentul să finalizezi treburile anului 2021 pentru a intra în noul 2022. În primul rând, scapă de fricile care interferează cu viața ta. De asemenea, acesta este momentul primirii sau întoarcerii datoriilor: financiare și karmice. Ținând cont de diverse circumstanțe: vârstă, venituri, situație financiară instabilă din țară, cu sprijinul persoanelor dragi poți profita la maximum de oportunitățile acestei perioade și poți găsi răspunsuri la cele mai incitante întrebări.

 

Horoscopul lunii decembrie. Gemenii își schimbă locul de muncă, iar Scorpionii celibatari se vor căsători. Peștii primesc recompense. Previziuni complete

 

CAPRICORN - Vei fi ghidat de nevoile și dorințele tale. Te vei regăsi, adesea, în situații contrare intereselor tale. Vei avea multe îndoieli cu privire la oportunitatea continuării unei relații personale sau de afaceri. Sarcina ta este să sapi mai adânc, să realizezi și să înțelegi care este motivul unor astfel de gânduri și sentimente. Probabil, rolul tău în relație este definit greșit și, în viitorul apropiat, există posibilitatea de a repara multe și de a le pune la locul lor.

VĂRSĂTOR - Săptămâna poate fi descrisă ca deznodământul unui complot. Trebuie să separați complexul de simplu, stabilitatea de termen lung și lucrurile care trebuie schimbate sau actualizate. Greșelile se vor datora faptului că ai tendința de a privi lucrurile prin prisma percepției altor oameni. Este necesar, printr-un efort de voință, să-ți depășești mod de a gândi: acesta va fi punctul tău de creștere spirituală și un pas către libertate. Săptămâna este un timp de reflecți și va dezvălui conexiunile trecutului cu cele ale prezentul. De e asemenea, este o perioadă de bun augur pentru întoarcerea la relații la care ai ținut în trecut.

PEȘTI - Înțelegi ce ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, dar, în același timp, nu dorești să studiezi  problema. Uneori, ți se pare că a venit momentul clarificării chiar și celor mai dificile subiecte. Dar, de fapt, va trebui să dezasamblezi totul în detalii, să urmărești relația cauză-efect și să privești situația obișnuită dintr-un unghi diferit. Vei descoperi o mulțime de lucruri interesante și neobișnuite, care îți poate schimba complet planurile. Dar vei afla adevărul, ceea ce îți va aduce libertate.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel