Horoscop, sâmbătă, 9 mai, 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Taurii nu au  niciun cuvânt de spus în planificarea zilei
Taurii nu au niciun cuvânt de spus în planificarea zilei

Horoscop. Încă din primele ore ale zilei, Săgetătorii  observă că sunt foarte sensibil și morocănoși.

Berbec

Ai nevoie de mai multă activitate fizică. Poți face mișcare chiar și în casă. Limitează timpul petrecut la telefon. 

Taur

Nu ai niciun cuvânt de spus în planificarea zilei. Partenerul vine cu mai multe propuneri și nu poți să te împotrivești. 

Gemeni

Acum nu mai poți fi învinovățit de toate pierderile financiare. Partenerul își dă seama și acceptă că a făcut multe greșeli.

Rac

Ești prea nerăbdător și ai tendința de a face lucrurile într-un mod superficial. Acordă-ți timp să descoperi ce anume te face să fii așa.

Leu

Tânjești după orice dovadă de afecțiune, chiar dacă nu vei arăta acest lucru în mod direct. Prietenii vor fi alături de tine.

Fecioară

Te implici în niște discuții care nu îți fac cinste. Vei constata acest fapt prea târziu. Încearcă totuși să nu faci multe promisiuni astăzi. 

Balanță

Ziua aceasta este despre pasiunile tale, oricare ar fi ele. O mare parte din timp va fi dedicată bucuriilor mici ale vieții.

Scorpion

Cu cât te chinui să ascunzi mai multe, cu atât vei da greș mai des. Îți lipsește inspirația astăzi, deci mai bine să fii onest.

Săgetător

Încă din primele ore ale zilei observi că ești foarte sensibil și morocănos. De aceea, ar fi recomandabil să îi rogi pe cei dragi să te evite.

Capricorn

Din fericire pentru cei din jurul tău, ești foarte harnic și dornic să mai preiei din sarcinile lor. Seara îți va face bine o plimbare în natură.

Vărsător

Îți încarci prea mult programul, ai prea multă energie. Nu mai ai timp nici să respiri și nici să vorbești cu persoanele dragi. 

Pești

Primești o veste din partea familiei, care te destabilizează pe plan emoțional. Nu este cazul să disperi, totul are rezolvare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel